Meditatii

Retrospectivă la final de an – 2016

Ca în fiecare an, obişnuim să ne verificăm poate anul care tocmai a trecut sau din care mai sunt cȃteva ore şi va trece. Obiceiurile poate sunt unele bune, dar intenţiile şi juruinţele pe care le facem la fiecare final şi început de an de multe ori se dovedesc a fi doar vorbe goale în vȃnt.

Ca un scurt mesaj pentru anul care tocmai a trecut aş vrea ca împreună cu toţii să privim în urmă şi să vedem lucrurile bune care le-am făcut împreună cu cei dragi nouă, ceea ce am realizat pentru Dumnezeu şi ceea ce am făcut pentru cei din jurul nostru. Totuşi dacă privim în urmă şi vedem că am făcut prea puţin pentru Dumnezeu, aş vrea ca rugăciunea pentru anul 2017 să fie una care să ne îndemne mai mult să lucrăm pentru Dumnezeu, ca să avem mai multă putere de slujire şi devotament în lucrarea lui Dumnezeu la care cu toţii am fost chemaţi.

Un 2016 a trecut, şi un 2017 ne aşteaptă cu braţe deschise; haideţi să în întȃmpinăm aşa cum se cuvine şi dorinţele noastre, juruinţele şi promisiunile să fie după voia lui Dumnezeu.

Un an nou fericit şi binecuvȃntat de Dumnezeu!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button