Pe ultima sută de metri…

In Devotionale, Editoriale

2016-desk-calendar-300x225Mai sunt cȃteva zile, şi vom rămȃne doar cu amintirea anului 2015, cu amintirea a tot ceea ce am realizat bun, cu tot ceea ce poate nu am realizat şi am avut ocazia să realizăm, sau poate doar cu regrete că nu am avut şansa să facem mai multe, cu toate că am avut ocazia.

Totuşi, în toate cazurile fie că vrem, fie că nu vrem, anul care e tocmai pe scurgere trece fără să ne dăm seama. Ne uităm de multe ori spre realizările altora, îi invidiem şi spunem că am fost poate prea leneşi. De multe ori oamenii vorbesc despre realizările materiale, maşinile cela mai noi, casa cȃt mai bine aranjată, şi uită că pentru casa spirituală care ne aşteaptă pe toţi în veşnicie, pereţii sunt încă în paragină.

Cȃţi oare dintre noi ne mai preocupăm aşa de mult şi să ne facem bilanţul la cȃt am lucrat la casa spirituală în anul care tocmai îl aşteptăm să treacă?! Poate nici temelia nu o ai terminată, sau poate casa ta de mult e în paragină din cauză ca ai uitat să o mai întreţii aşa cum trebuie. Ai uitat că zilnic ai nevoie de a face curăţenie în viaţa ta pentru a avea această casă spirituală bine îngrijită şi să fie protejată de arşita zilei, de furtunile vieţii care vin periodic să te dărȃme.

Mulţi se aşteaptă şi îşi propun ca în ultima sută de metri să le rezolve pe toate. Vom căuta să fim mai spirituali, sau oare sunt persoane pe care purtăm ură şi duşmănie?! Vom reuşi oare să le rezolvăm pe toate acestea în cȃteva zile, încȃt nu am reuşit să le facem într-un an de zile!?

Pe ultima sută de metri, haideţi să venim înaintea Domnului şi să Îi spunem să ne ierte dacă nu am lucrat aşa cum ar fi trebuit să lucrăm, poate că nu am adus încă un talant pe lȃngă cel încredinţat de Dumnezeu, şi păşind în noul an de îndurare, haideţi să mergem cu înţelepciune înaintea Domnului să-I cerem ca El să ne dea izbȃndă în lucrul în care El ne-a încredinţat să îl facem.

Ce mai ai de făcut pe ultima sută de metri…???

epiesa.ro

You may also read!

Pakistan: Părinții îndoliați acceptă compensația dar suspectul este eliberat

Familia unui băiat creștin care a fost bătut până la moarte în a doua zi de liceu, a acceptat

Read More...

25 de ani de istorie pentru ghidul „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană”

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima apariţie a ghidului de rugăciune, acesta fiind gândit ca

Read More...

Germania – Ofițer de educație: Credința creștină face copiii încrezători în sine

Când copiii cresc cu povești biblice precum "David și Goliat", în care cei mai slabi au șansa, chiar și

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro