Misiune

Familia Dubei – Este Lucrarea lui Dumnezeu!

„Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos.” Filipeni 1:6

dubei11141Lucrând cu popoarele Naro, Gana, și Gui, și studiind despre ele, am aflat câteva din suferințele prin care au trecut. Pierderea pământului strămoșesc, a culturii și a modului de existență din vânat și adunat fructe sălbatice, fiind tratați cu nedreptate, lipsiți de drepturile lor, și fiind folosiți ca slugi de alte popoare de-a lungul timpului, i-a condus la disperare, deznădejde, dependență de alcool, violență, și la distrugerea familiilor și comunităților lor. Întâmpinăm aceste probleme și la participanții din atelierele noastre care sunt și ei afectați de aceste suferințe. De aceea ne rugăm ca primind Cuvântul lui Dumnezeu în limbile lor, inimile lor rănite să fie vindecate și umplute de bucuria și nădejdea care vin de la Duhul Sfânt, astfel încât Dumnezeu să-i poată folosi pentru restaurarea altora din comunitățile lor.

După învățarea unei istorisiri biblice participanții o împărtășesc în sat ajutând și pe alții să înțeleagă mesajul evangheliei, așa cum ucenicii erau trimiși altă dată de Domnul Isus. La sfârșit ei se roagă pentru oameni și problemele lor…  Un lucrător și participant la atelier a spus: ”Până acum nu am vestit Cuvântul în afara Bisericii, dar acum mergem afară cu Evanghelia. Aceasta va aduce o schimbare în Bisericile noastre!”

Citeste mai departe pe www.wycliffe.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button