Pistolari înarmați au ocupat clădirea Bisericii din Donetsk

In Persecutii
foto:  Serghei Kosyak
foto: Serghei Kosyak

Pistolari înarmați au ocupat clădirea “Biserica lui Hristos Mântuitorul” din Donetsk, Ucraina, precum si maşina unuia dintre miniștri din Donetsk. Acest lucru a fost anunțat de către Serghei Kosyak, un pastor local, relatează The Christian Telegraph.

“Astăzi, oameni înarmați au confiscat cu perfidie și cinism clădirea “Biserica lui Hristos Mântuitorul” şi maşina unuia dintre miniștri din Donetsk. Pe pastorul Alexandru al acestei biserici eu îl cunosc personal; este un om bun, nu se implica în politică și afacerile publice, este un om cu o familie mare și tatăl a mai mult de 10 de copii”, a scris Serghei Kosyak pe pagina sa de Facebook.

“Militanții înarmați și căpeteniile lor, care au forțat oameni din biserică, nu îl au pe Dumnezeu nici în conștiința lor nici inimile lor. Și tot acest război nu este împotriva Ucrainei, ci împotriva Bisericii lui Isus Hristos și împotriva lui Dumnezeu Însuși. Dumnezeu vede tot”, a mai menționat Serghei Kosyak.

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro