Persecutii

Pistolari înarmați au ocupat clădirea Bisericii din Donetsk

foto:  Serghei Kosyak
foto: Serghei Kosyak

Pistolari înarmați au ocupat clădirea „Biserica lui Hristos Mântuitorul” din Donetsk, Ucraina, precum si maşina unuia dintre miniștri din Donetsk. Acest lucru a fost anunțat de către Serghei Kosyak, un pastor local, relatează The Christian Telegraph.

„Astăzi, oameni înarmați au confiscat cu perfidie și cinism clădirea „Biserica lui Hristos Mântuitorul” şi maşina unuia dintre miniștri din Donetsk. Pe pastorul Alexandru al acestei biserici eu îl cunosc personal; este un om bun, nu se implica în politică și afacerile publice, este un om cu o familie mare și tatăl a mai mult de 10 de copii”, a scris Serghei Kosyak pe pagina sa de Facebook.

„Militanții înarmați și căpeteniile lor, care au forțat oameni din biserică, nu îl au pe Dumnezeu nici în conștiința lor nici inimile lor. Și tot acest război nu este împotriva Ucrainei, ci împotriva Bisericii lui Isus Hristos și împotriva lui Dumnezeu Însuși. Dumnezeu vede tot”, a mai menționat Serghei Kosyak.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button