ArticoleBisericaMisiune

Bucuria din cadou – misiune în Dobrogea

Pentru timp de trei zile, împreună cu mai bine de cincizeci de suflete (din Bilca, Vicov, Ipotești, Siret, Rădăuți, Petroșani, Austria, Italia, Anglia) am reușit să ajungem în 12 locații din Dobrogea. În două dintre aceste localități, este pentru prima dată când se face un „program” în care să fie vestit Domnul Isus Hristos și copiii să primească cadouri!

Echipa este formată din tinere și tineri și mai puțin tineri care pe cheltuiala lor, unii luându-și ultimele zile de concediu pe anul acesta, tineri plini de bucurie să poată face ceva, cât de puțin pentru Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu s-au împărțit în jur de 1100 de pungi cu cadouri. Intenția cu care pun aceste gânduri aici nu este pentru a strânge fonduri sau lucruri, ci vreau să motivez pe cei care aleargă doar pentru „pântecul lor” și uită că TREBUIE să se îmbogățească față de Dumnezeu! Iar cei care într-un fel sau altul slujesc lui Dumnezeu să fie încurajați a sluji în continuare. Va veni o zi, și nu este departe, când ostenelile fiecăruia vor fi pe deplin răsplătite! 

Doar privește pentru câteva minute și vei înțelege…

Vă binecuvântez în Numele Domnului care a făcut cerurile și pământul!

Trimit de Vlad Breana, pentru Total Schimbat.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button