DevotionaleEditoriale

Creştini hrăniţi cu bomboane şi jucării

heaven and hellCam aşa e imaginea unor grupări mari de creştini, grupurile şi grupuleţele care le vezi prezente la tot pasul, în bisericile noastre, în lumea de zi cu zi, în birouri şi peste tot. Haideţi să nu ne referim la o anumită categorie de creştini, nici măcar o specificare a unui cult religios.

Aud spunându-se despre mi şi mi de reguli, obiceiuri sau poate chiar porunci care ar trebui respectate în fiecare grupare religioasă. Cu adevărat chiar trăim împrejurări şi zile, în care creştinii nu mai sunt creştini. Ce vreau să spun prin aceasta? Simplu, cei care cred că îl cunosc pe Dumnezeu, urmează doar o regulă impusă de biserică, fără să ştie cu adevărat ce înseamnă Dumnezeu, ce înseamnă experienţa cu Dumnezeu, şi multe alte lucruri pe care El, Mântuitorul, vrea să le împărtăşească cu fiecare dintre muritorii lumii acesteia!

Cum creşc astfel de creştini? Simplu, cu bomboane şi se mulţumesc să învârtă volanul unei maşinuţe de jucărie! Ştiu ca vi se pare ciudată exprimarea, poate chiar ironică, dar asa se poate descrie ciudata epocă modernă pe care o trăim. Mă întreb oare, şi Isus Hristos va răpi Mireasa tot în stil modern? Tare mă îndoiesc că nu!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button