Editoriale

Fiecare are o povară

imagesFiecare om, bătrân sau tânar are câte o problemă și câte ceva de rezolvat în viaţa lui. Nu este om care să nu fi experinentat suferinţa, durerea indifent că a fost fizică, psihică sau emoţiională. Din fire suntem invidioși când vedem că alţii au mai mult decât noi, că unora le merge mai bine în sănătate, în “afacere” sau în oricare alt domeniu. Dar de puţine ori ne gândim câte provocări au de îndurat, cât de mult au de muncit pentru succesul pe care îl au și câte lucruri le merg rău… Uităm că nu există om fară probleme și că viaţa acelora pe care-I invidiem nu e chiar atât de roz pe cât pare.

Nick Vujicic scria într-o carte de-a lui că a experintat multe umilinţe, multe încercări și povocări dar nu își poate imagina cum au rezintat cei ce au suferit abuzuri și drame mai mari (cei care și-au pierdut părinţii de mici și altele de acest gen). El, călătorind prin lume a ajuns să vadă lucruri foarte urâte ce li se întâmplă oamenilor și a ajuns să fie recunoscător că chiar dacă nu are mâni și picioare, are ceea ce mulţi alţii nu au. El ne încurajează să ne uităm la cei care au mai puţin decât noi ca să putem fi mulţumitori și nu supăraţi că nu avem mai mult. Adevărul e că avem multe lucruri pe care nu le merităm și la care nu le vedem cu adevărat valoarea.

Așa că, să încercăm să fim mai mulţumitori cu ceea ce avem și să nu vedem doar partea frumoasă a ceea ce au alţii și noi n-avem, pentru că mulţi au muncit și sau luptat să ajungă sus, iar cei care au ajuns prin mijloace nedumnezeiești în funcţii, etc. vor primi răsplata dincolo (sau poate chiar aici). Nouă Domnul să ne dea răbdare și putere să ne dăm silinţele să facem Voia lui în toate lucrurile și El ne va răsplăti.munca

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button