Editoriale

Nu te îndrăgosti de ce-ţi imaginezi

20090626_imaginatieCred că la toţi ni s-a întâmplat să ne îndrăgostim de o anumită imagine ce și-o crează oamenii, de ce par a fi, de ce ne imaginăm că este. “Dragostea e oarbă” se spune, asta pentru că ne folosim mai mult imaginaţia decât mintea când credem că ne place cineva sau că ni se potrivește.

Mulţi oameni își pun etichete care nu le ajunge nici la glezne, mulţi se prefac, își motifică pozele… nici măcar ei nu se plac. Nu te prefă… toţi oamenii fac greșeli, toţi au defecte și complexe, nu ești singurul, crede-mă. Nu fii cine nu ești, tu te cunoști cel mai bine; știi de ce ești în stare și de ce nu. Lasă masca jos și nu îţi atribui prea multe calitaţi, căci fiecare calitate trebuie dovedită la fel ca la un loc de muncă, degeaba zici că știi dacă nu araţi asta… trebuie să demonstrezi, iar dacă nu reusești, calitatea ta în ochii celui ce i-ai promis marea cu sarea va scădea chiar mai mult decât dacă erai tu însuţi. Tu însuţi cu defectele tale, cu nebuniile și cu obiceurile tale nesănătoase e mult mai bine decât o iluzie, decât o minciună.

Trebuie să vedem realitatea așa cum este, să lăsăm iluziile și visele deoparte și să luăm decizii luate pe fapte reale, pe vorbele unor oameni de încredere și serioși, pe experienţa lor de viaţă și mai ales pe baza călăuzirii divine. NU VĂ LĂSAŢI ÎNȘELAŢI SINGURI, CERCETAŢI TOATE LUCRURILE, iată niște îndemnuri foarte folositoare în relaţii.

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close