Devotionale

Dragostea şi sacrificiul

Dargostea şi sacrificiulÎn ciuda legii care amenda cu 500 de rupii(monedă de argint care constituie unitatea sistemului monetar din India, Nepal etc.) pe jucătorii de zaruri, doi tineri nu au respectat interdicţia. Unul era copil de oameni bogaţi, care au plătit amenda. Celălalt, fiu de ţărani săraci, a rămas la închisoare. Ca să-l elibereze, mama lui a muncit din greu cărând poveri, ceea ce i-a provocat răni sângerânde la mâini. De după zăbrelele închisorii, tânărul a văzut acele mâini sângerânde:”Mamă, ce este cu rănile acelea pe mâinile tale?”- „Dragul meu, eu sufăr ca să te scap de aici!”

După multă trudă, mama a câştigat cele 500 de rupii şi şi-a eliberat fiul. După puţin timp, primul tânăr l-a întâlnit din nou pe cel eliberat de curând şi l-a invitat să joace zaruri. „Nu!”, i-a răspuns acesta, „tu ai scăpat cu uşurinţă; pentru mine au sângerat mâinile mamei mele! Cum aş putea să continui jocul care a costat-o pe mama mea atâta suferinţă?”

Toţi care beneficiează de preţul nespus de mare, pe care L-a plătit Isus Cristos, vărsându-şi sângele ca să-i salveze, nu pot să trăiască în păcatul care i-a cauzat Domnului atâta suferinţă. Dar tu, tu poţi?

Sămânţa bună, 2006

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button