Când te joci cu sentimente

In Adolescenti

broken heartN-am mai scris de ceva vreme despre problemele tinerilor, dacă pot să le spun şi să le numesc aşa. Nu ştiu cum aş putea să cuprind întru-totul în orice material sau documentar vorbind despre viaţa tinerilor creştini, însă atunci când va fi cazul, vom încerca să răspundem nevoilor fiecăruia în parte.

Asistăm într-o lume în care inimile noastre parcă au ajuns inimi de jucărie ale unor păpuşi, care, după ce ne-am făcut treburile, le punem în vitrină pentru un ulterior client de inimi frânte.

Cunosc tineri şi tinere care au fost dezamăiţi/e din cauză că au picat în plasa “jocurilor de sentimente”. Societatea în care trăim, promovează la orice pas indiferenţa, viaţa dură, şi mai mult decât atât, sentimentele oamenilor parcă au ajuns obiecte de lucru ale societăţii.

Am ajuns să vindem cuvinte preţioase pe orice ni se pare atrăgător. Mulţi dintre tinerii băieţi se îndrăgostesc de cele mai multe ori de aspectul exterior al unei fete, şi uită că ceea ce contează trece dincolo de această barieră. Sentimentele, pasiunea, şi înţelegerea în deciziile luate împreună contează mai mult decât un aspect fizic, care până la urmă este trecător.

Tinerii noştri, uită că joaca cu sentimentele altora aduce lipsa binecuvântării lui Dumnezeu asupra viitoarei tale căsnicii.

Când alegi să te joci cu sentimente, realitatea arată că te joci cu propria ta viaţă de viitor. Câţi dintre voi mai “practicaţi” această joacă?

You may also read!

Moartea întotdeauna este biruită de viaţă

În Hanovra, un oraş din Germania, un om bogat şi cu mare influenţă, care n-a crezut în Dumnezeu şi

Read More...

Sufăr de o malformație de Atrezie Ano-Rectală. Te rog, salvează-mă!

Kaplan s-a nascut cu o malformatie de Atrezie Ano-Rectala, Fistula Recto-Uretrala. Prima operatie a fost facuta la doar 3

Read More...

Unde e locul nostru…? – familia Dumitriu

Dragi prieteni, Din luna mai, când am scris ultima scrisoare, s-au întâmplat și bune și rele, dar știm că „…toate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro