Adolescenti

Când te joci cu sentimente

broken heartN-am mai scris de ceva vreme despre problemele tinerilor, dacă pot să le spun şi să le numesc aşa. Nu ştiu cum aş putea să cuprind întru-totul în orice material sau documentar vorbind despre viaţa tinerilor creştini, însă atunci când va fi cazul, vom încerca să răspundem nevoilor fiecăruia în parte.

Asistăm într-o lume în care inimile noastre parcă au ajuns inimi de jucărie ale unor păpuşi, care, după ce ne-am făcut treburile, le punem în vitrină pentru un ulterior client de inimi frânte.

Cunosc tineri şi tinere care au fost dezamăiţi/e din cauză că au picat în plasa “jocurilor de sentimente”. Societatea în care trăim, promovează la orice pas indiferenţa, viaţa dură, şi mai mult decât atât, sentimentele oamenilor parcă au ajuns obiecte de lucru ale societăţii.

Am ajuns să vindem cuvinte preţioase pe orice ni se pare atrăgător. Mulţi dintre tinerii băieţi se îndrăgostesc de cele mai multe ori de aspectul exterior al unei fete, şi uită că ceea ce contează trece dincolo de această barieră. Sentimentele, pasiunea, şi înţelegerea în deciziile luate împreună contează mai mult decât un aspect fizic, care până la urmă este trecător.

Tinerii noştri, uită că joaca cu sentimentele altora aduce lipsa binecuvântării lui Dumnezeu asupra viitoarei tale căsnicii.

Când alegi să te joci cu sentimente, realitatea arată că te joci cu propria ta viaţă de viitor. Câţi dintre voi mai “practicaţi” această joacă?

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button