Adolescenti

Ȋmpăcat cu problema senzualităţii

robie de pacatSă vorbeşti despre senzualitate, relaţii de-o noapte şi problema sexualităţii într-o lume ca a noastră e ceva normal. Problema intervine atunci când vrei să vorbeşti contra lucrurilor care pentru majoritatea omenirii sunt lucruri normale. Mai mult, atunci când vei fi un exemplu de puritate şi dorinţă de a trăi pur într-o lume mânjită de astfel de fapte, vei fi considerat omul nebun, omul care nu ştie să-şi trăiască viaţa.

Ce mare înşelăciune! Atâţia tineri care cad în capcana vrăjmaşului încât ajung să trăiască în murdărie ca și cum ar fi ceva normal. Problemele apar cu efectul întârziat atunci când încep să vadă realitatea în care au intrat sau când se întemeiază o familie. Psalmistul, în Psalmul 119 cu vers. 9, spune: “Cum îşi va ţinea tânărul curată cărarea? Ȋndreptându-se după cuvântul Tău”. Nu avem sfat mai mare sau mai bun decât Sfânta Scriptură, care ne îndeamnă la o trăire în curăţie, o trăire care condamnă cu severitate lucrurile murdare pe care oamenii le practică şi găsesc plăcere în lucrurile care aduc o mare povară asupra lor, mai târziu.

Problema multora dintre tinerii apăsaţi este aceea că le este frică să vorbească cu cei din jurul lor, cu toate că şi-ar dori eliberarea, şi chiar o caută din răsputeri, dar fără rod, pentru că nu ştiu cum să acţioneze.

Nu putem rezolva problemele tinerilor, dacă ei nu cer ajutor la Dumnezeu, dacă nu doresc să fie eliberaţi în totalitate şi nu caută ajutorul de sus.

Luptând de unul singur cu problemele cu care tu nu ai putere să le bruieşti, nici Dumnezeu nu va interveni dacă tu nu-I ceri asta în mod sincer. Păcatul şi consecinţele vor veni, însă de ce să mergi mai departe în păcatul tău, când te poţi opri chiar azi şi să ceri ajutorul care vine de la Dumnezeu?

Roagă-te sincer ca să poţi avea eliberare!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button