Ȋmpăcat cu problema senzualităţii

In Adolescenti

robie de pacatSă vorbeşti despre senzualitate, relaţii de-o noapte şi problema sexualităţii într-o lume ca a noastră e ceva normal. Problema intervine atunci când vrei să vorbeşti contra lucrurilor care pentru majoritatea omenirii sunt lucruri normale. Mai mult, atunci când vei fi un exemplu de puritate şi dorinţă de a trăii pur într-o lume mânjită de astfel de fapte, vei fi considerat omul nebun, omul care nu ştie să-şi trăiască viaţa.

Ce mare înşelăciune! Atâţia tineri care cad în capcana vrăjmaşului încât ajung să trăiască în murdărie ca şi ceva normal. Problemele apar cu efectul întârziat atunci când încep să vadă realitatea în care au intrat, sau când se întemeiază o familie. Psalmistul, în psalmul 119 cu vers. 9 spune: “Cum îşi va ţinea tânărul curată cărarea? Ȋndreptându-se după cuvântul Tău”. Nu avem sfat mai mare, sau mai bun decât Sfânta Scriptură care ne îndeamnă la o trăire în curăţie, o trăire care condamnă cu severitate lucrurile murdare care oamenii le practică şi găsesc plăcere în lucrurile care aduc o mare povară asupra lor mai târziu.

Problema multora dintre tinerii apăsaţi, este aceea că le este frică să vorbească cu cei din jurul lor, cu toate că şi-ar dorii eliberarea, şi chiar o caută din răsputeri, dar fără rod pentru că nu ştiu cum să acţioneze.

Nu putem rezolva problemele tinerilor, dacă ei nu cer ajutor la Dumnezeu, dacă nu doresc ca să fie eliberaţi în totalitate şi nu doresc ajutorul de sus.

Luptând de unul singur cu problemele cu care tu nu ai putere să le bruieşti, nici Dumnezeu nu va intervenii dacă tu nu-I ceri asta în mod sincer. Păcatul şi consecinţele vor venii, însă de ce să mergi mai departe în păcatul tău când te poţi oprii chiar azi şi să ceri ajutorul care vine de la Dumnezeu?

Roagă-te sincer ca să poţi avea eliberare!

elefant.ro

You may also read!

Guvernul Algeriei criticat pentru amenzile grele din cauza transportului Bibliilor

Guvernul Algeriei a fost din nou criticat pentru presupusa discriminare împotriva minorității creștine, de această dată datorită acordării unor

Read More...

Familia Cuceuan: Jurnal de misiune, martie 2018

Evanghelia vestită Surzilor - Familia Cuceuan Romani 15: 20-21 ”Și am căutat să vestesc Evanghelia acolo unde Hristos nu fusese vestit,

Read More...

Libraria Maranatha a onorat peste 30.000 de comenzi in cei 5 ani de activitate

Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) implineste in aceasta luna 5 ani de activitate. A fost un inceput timid, pentru ca aveam

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro