Articole

Librăria Maranatha vă urează “Un an nou binecuvântat!”

2013Suntem impreuna cu dumneavoastra de un an de zile. Lunile anului 2012 au trecut si nu putem decat sa privim inapoi si sa laudam pe Domnul pentru bunatatea Lui. In vara lui 2011 s-a nascut ideea unei librarii crestine in mintea noastra. Ne doream o librarie crestina cu un scop umanitar, care sa produca venituri prin vanzare de carte crestina, venituri pe care apoi sa le directionam spre proiectele umanitare in care suntem implicati, in mod special pentru copiii bolnavi de cancer si leucemie.

Nu aveam atunci resursele financiare necesare pentru ca ideea unei librarii crestine sa devina realitate. Insa Dumnezeu a pregatit toate lucrurile, ca ceea ce astazi inseamna Libraria Maranatha sa devina realitate. La inceput, Dumnezeu a miscat inimile unor oameni, frati crestini, care, prin contributia lor financiara, ne-au ajutat sa facem primii pasi…sa avem un site, un spatiu si un stoc de carti pentru vanzare.

Am inceput timid…intr-o garsoniera inchiriata cu o singura camera de 4×4. Nu aveam rafuri, nici angajati. Pentru noi, la inceput rafturile erau un lux, un vis. Am inceput sa vindem online. Treptat, vanzarile au inceput sa creasca si cu ajutorul altor frati am reusit sa ne facem un stoc si mai mare si mai variat de carti si de Biblii.

In scurt timp ne-am dat seama ca o singura camera nu este de ajuns, asa ca am inceput sa folosim si bucataria garsonierei. In doar patru luni eram obligati sa parasim garsoniera pentru ca nu mai aveam spatiu suficient. Asa ca ne-am inchiriat un spatiu de 50 mp si am zis: ,,cu siguranta ca acesta ne va fi suficient”.

Insa, dupa alte 4 luni de zile ne-am dat seama ca nici acest spatiu nu este suficient pentru birouri, spatiu pentru rafturi, depozitare, etc. Incepand cu luna noiembrie, Libraria Maranatha dispune de un alt spatiu, dar acum suficient de mare si cu posibilitati de marire in functie de nevoi.

Privind inapoi la scurta istorie a Librariei Maranatha, nu putem decat sa laudam pe Domnul pentru bunatatea Lui. Insa cel mai frumos lucru de la Libraria Maranatha este SCOPUL!

Copiii bolnavi de cancer si leucemie au nevoie de noi, de ajutorul nostru, de rugaciunile noastre. Impreuna cu Asociatia crestina umanitara Speranta pentru Romania, prin vanzarea de carte crestina, Libraria Maranatha sustine financiar cazurile umanitare ale copiilor bolnavi de cancer si leucemie aflati in atentia asociatiei umanitare.

Va multumim si dumneavoastra, clientii si partenerii nostri (edituri) pentru ca ati fost alaturi de noi in tot acest an. Fara dumneavoastra, Libraria Maranatha nu poate exista si nu isi poate atinge scopul ei umanitar. Va multumim si va uram un AN NOU BINECUVANTAT!

Cu respect,
Libraria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close