Editoriale

Unde Ȋl găzduieşti pe Prunc ?

Pruncul IsusSarmale, cozonaci, prăjituri şi multă mâncare; acesta sunt cuvintele care ar putea descrie perfect cadrul Crăciunului obişnuit. Ȋntr-un fel, parcă ne-am pregăti să-L cinstim pe pruncul Isus, să sărbătorim măreaţa zi în care El a venit pe pământ pentru a ne ierta păcatele, dar realitatea este cu totul alta, pot spune total diferită şi total opusă de ceea ce ar trebui să fie. Sărbătoarea Crăciunului devine de multe ori sărbătoarea altor obiceiuri şi tradiţii, iar semnificaţia adevărată şi ceea ce trebuie să se întâmple şi să semnifice cu adevărat nu se întâmplă.

Unde Ȋl găzduieşti Pruncul Isus în această sărbătoare? Este inima ta un popas şi un loc unde El să poată găzdui ? Este cu adevărat inima ta un loc unde El se poate naşte ?

Vrei să simţi cu adevărat că Isus se naşte în inima ta? Nu trebuie să faci altceva decât să accepţi oferta cu care El a venit acum două mii de ani în lume, şi cu care încă mai vine şi astăzi la oile pierdute. Inima ta poate deveni o iesle curată, dacă Ȋl vei primi pe pruncul Isus în ea.

Alegeţi astăzi să vedeţi cu adevărat semnificaţia sărbătorilor. Primiţi-L pe El în ieslea voastră, fiţi o gazdă bună şi nu uitaţi, El vă poate face cadouri minunate!!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button