Editoriale

O viaţă trăită cu adevărat

Cât de frumoasă este tinereţea petrecută cu Dumnezeu! Câte bucurii şi binecuvântări primim în simplitatea care ne face să strălucim în faţa celorlalţi! Ca o floare deschisă gata pentru a primi lumina şi căldură de sus suntem. Lângă El totul este minunat. Nu numai că îţi păstrezi un suflet curat, dar priveşti şi viaţa cu un drag şi o empatie nemaivăzută. Aceasta este viaţa petrecută cu Dumnezeu. Te vei simţi mereu protejat şi călăuzit în orice greu. Treci mult mai uşor peste orice încercare.

Cât de minunat e să ştii că ai un loc pregătit pentru tine, că lupta ta de aici nu este în zadar! Că oricât de mult ai cădea, Dumnezeu te iartă şi te înţelege mai mult decât orice părinte din lumea aceasta. “Cât de minunat e acest gând, când într-o bună şi glorioasă zi mii de îngeri mă vor primi pe mine, îmi vor rosti numele meu de om păcătos, şi voi avea porţile deschise. Voi fi fericit pe măsură suferinţei de aici. Cu cât voi suferi mai mult aici, jos, cu atât voi fi mai fericit acolo, pentru o eternitate de veşnicii.

Sunt atâtea bucurii în lumea aceasta, atâtea plăceri şi gânduri de a trăi viaţa cât mai relaxat şi “distrat”, dar niciuna nu se compară cu sentimentul pe care îl am când mă apropii de Tine. Atâtea mulţumiri am pentru însuşi faptul că ai murit pentru mine şi chiar eşti cu mine. Privesc zorii dimineţii, ascult cu drag învăţăturile care mă îndrumă către minunatul locaş, iar ziua devine o zi de minuni şi plină de speranţe. Este adevărat, doar Tu, Doamne, vindeci orice suflet îndurerat, orice durere, iar tinereţea petrecută în umilinţă şi ascultare chiar împlinesc golul nesatisfăcut al plăcerilor acestei lumi.

Tu mă faci mai bun, mă schimbi şi mă umpli cu dragoste. Mă înveţi cât de minunate sunt zilele când plecăm la drum împreună.” O viaţă trăită cu adevărat !

Ne aşteaptă o lume mai bună, cu siguranţă există şi de aceea tot ce facem aici trebuie să facem cu duhul blândeţii şi al dragostei.

Dacă realitatea ne învaţă că dragostea adevărată nu mai există, demult contrariul îl primim de la Dumnezeu, care ne dăruieşte în fiecare lacrimă toată dragostea Sa!

Articol trimis de Constantin Daniel, pentru Total Schimbat

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button