Mărturie – Galuti Adrian

In Marturii

Mă numesc Galuti Adrian, sunt din Localitatea Şintereag, judeţul Bistriţa – Năsăud, am 25 de ani şi doresc să vă mărturisesc cum Dumnezeu a lucrat în viaţa mea.

Oricare ai fi tu, care citesti aceasta marturie, ea e scrisa de un tanar caruia in urma cu 8 ani, la varsta de 16 ani, inima a incetat sa-i mai bata pentru cateva momente…

La finele anului 2003, in prima seara de Craciun, deplasandu-ma cu masina cu 2 prieteni inspre una din bisericile din oras, Sfanta Treime, am suferit un accident de masina la o distanta de  doar 10 km de casa.

Datorita faptului ca era noapte si pentru ca am pornit de acasa tarziu, ne grabeam. In satul vecin, soferului i s-a parut ca vede pe cineva trecand strada si a franat brusc. Eram cu o masina care avea doar 2 locuri, iar in spate avea lada; fiind mai tanar am ales sa stau acolo. In momentul cand soferul a franat, neavand de ce sa ma tin, am dat cu capul de usa din spate a masinii, pierzandu-mi cunostinta. Pentru ca masina era usoara de spate si viteza era cam mare, ne-am rostogolit de trei ori. In spatele nostru, cu o alta masina veneau fratele meu cu sotia, sora mea, si tatal meu, ei fiind martori la toata scena. Dupa ce masina s-a oprit, fratele si tatal meu au pornit sa ma caute, sa ma strige, dar eu nu raspundeam… Intrasem in coma.

Dupa cateva momente, fratele meu m-a gasit in spatele masini cu capul sangerand. M-a luat in brate, m-a pus in masina lui si a pornit inspre spital…

La spital fiind de garda un frate penticostal de la Biserica “Sfanta Treime”, s-a ocupat de mine, pregatindu-ma pentru a merge la Cluj pentru operatie, dat fiind faptul ca eram foarte grav. M-au intubat si m-au pus in ambulanta spre Cluj.

La Cluj cand am ajuns, am intrat direct in sala de operatii, unde am stat trei ore si jumatate. Cutia mea craniana fiind crapata, medicii mi-au scos oasele care erau imprastiate prin creier, extirpandu-mi astfel 25 % din creier.

Dupa 16 zile de coma si o taietura la cap de 24 de cm lungime si 18 cm adancime, Domnul m-a trezit ca dintr-un somn dimineata…

Toti din jurul meu au fost inspaimantati ca ma voi trezi si nu voi mai recunoaste pe nimeni, ca nu voi mai sti nimic… Dar nu a fost asa! Am ramas cu o paralizie pe partea stanga, stiam totul pana in momentul cand am dat cu capul de acea usa, iar la spital recunosteam pe toti cei care veneau sa ma viziteze.

Dupa doar 58 de zile de la accident m-au externat, urmand sa fac acasa multa terapie si masaje, pentru ca mi se atrofiasera muschii si pentru a putea merge din nou. Multumesc Domnului ca El m-a ajutat, si la doar opt luni de la accident ma plimbam prin curte, la inceput cu doua carje, apoi cu una,  iar mai apoi cu niciuna.  De asemenea, Domnul m-a ajutat sa termin si liceul.

Poate vi se pare un basm ceea ce cititi, dar este o experienta pe care am trait-o cu adevarat si la care sunt martori sute de oameni care ma cunosc.

Am scris aceasta marturie pentru ca vreau sa stie toti cu ce Dumnezeu mare ne-am facut de lucru, ce putere mare are si sa trezesc pe toti cei care cred ca se pot juca cu Dumnezeu, incercand sa mearga pe 2 cai.

Ieri am fost eu, azi poti fi tu… nu stim cat ne e dat de sus… eu una stiu : Vreau sa fiu cu Isus!

 Domnul sa va binecuvanteze ! Amin !

Articol trimis de Simona Pop, pentru Total Schimbat

epiesa.ro

You may also read!

La Auschwitz, mii de oameni se alătură Marșului celor vii pentru a-i onora pe cei morți

Oswiecim, Polonia, - Acum șaptezeci și trei de ani în urmă, Irving Roth, 88 de ani,  a fost eliberat

Read More...

Cornel şi Rachel Mich – buletin de misiune

Misionari în Dăneasa, Olt Familie : Mich Cornel si Rachel Suntem familia Mich și suntem misionari în Dăneasa. Ne-am căsătorit în 25

Read More...

Misiune pe termen lung în grupul etnic Patep – familia Dumitriu

Dragii noștri frați, La sfârșitul lui decembrie 2017 am luat hotărârea de a ne concentra eforturile pentru următorii 3 ani

Read More...

2 commentsOn Mărturie – Galuti Adrian

  • O poveste emotionanta si cu semne de intrebare!am trait si eu o asemenea experienta,doar ca la mine viata a avut o alta intorsura!

    • eu nu cred ca este o poveste sau basme cea ce ai scris. as dori sa impartasesc cu tine o experienta a vieti mele daca doresti, este foarte similara si m`as bucura daca te-ar interesa. multumesc. corneliu b. bistrita n

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro