Un tânăr din Nebraska, în nevoie de un transplant de inimă, are în schimb parte de o refacere „miraculoasă”

In Marturii, Sanatate, Stiri

Student la farmacie, Michael Crowe, de 23 de ani, a mers la un spital din Omaha, în august, cu o inflamare a muşchiului inimii.

Tânărul, suferind de o infecţie în sânge, îi uimeşte pe doctori după ce trece printr-o refacere „miraculoasă” în care inima lui nefuncţională s-a vindecat singură.

Crowe a fost internat în spital cu 3 săptămâni în urmă, suferind din cauza unui virus care a dus mai apoi la malfuncţionarea inimii.

Doctorii încă nu au niciun răspuns medical despre cum a învins Michael Crowe o boală care i-a făcut inima să cedeze. Familia sa crede în buna îngrijire medicală şi în rugăciune.

Michael a fost trimis la un spital din Omaha la mijlocul lunii august, unde a fost diagnosticat cu miocardită acută sau inflamarea muşchiului inimii. Simptomele lui Crowe au început ca o răceală, înrăutăţindu-se rapid, a declarat familia sa.

Din pricina inactivităţii inimii sale, şi celelalte organe au început să nu mai funcţioneze corect. A fost diagnosticat cu infecţie a sângelui, fiind conectat la aparate pentru funcţionarea inimii şi a plămânilor, şi necesitând transfuzii de sânge zilnic. Doctorii îi dăduseră 30% şanse de refacere.

Familia lovită a lui Crowe l-a trecut pe o listă pentru transplant, temându-se că aceasta era singura lui şansă de supravieţuire.

De Ziua Muncii (în SUA), rugăciunile lor s-au îndeplinit, dar au fost curând înăbuşite atunci când doctorii le-au spus că au găsit o inimă pentru transplant, dar credeau că Michael era prea bolnav ca să o primească.

„Bucuria noastră „Da, există o inimă !” s-a transformat în devastare”, a spus sora lui, Christy Crowe.

Dar la doar câteva ore după, una dintre doctoriţele lui  Crowe, Dr. Eugenia Raichlin, a observat că tensiunea arterială a tânărului creştea singură.

Ceea ce s-a întâmplat mai târziu a fost o succesiune rapidă de îmbunătăţiri, în timp ce corpul său începea să lupte contra infecţiei sangvine.

Nimeni nu ştie sigur cum s-a întâmplat, dar doctorii spun că inima lui a început treptat să funcţioneze din nou.

 În această lună, mai devreme, tubul său respirator a ieşit sănătos, iar un RMN al inimii sale nu a găsit leziuni permanente sau cicatrici.

 „Noi credem că acesta este un miracol”, a spus Dr. Raichlin.

 Familia lui Crowe este de acord.

„Într-adevăr este o minune medicală”, a declarat mama băiatului. „Îngrijire medicală excelentă şi, cred eu, puterea rugăciunii.”

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro