Editoriale

Drag suflet rănit…

Drag suflet ranit, stiu ca acum treci printr-o perioada dificila, ca ti-ai pierdut credinta din cauza ca ti-au calcat in picioare speranta. Ranile iti sangereaza si dor… offf cat de tare te dor. Te-au parasit cand aveai cea mai mare nevoie, ti-au intors spatele si nu au mai privit deloc inapoi nici chiar atunci cand ai strigat cu ultim glas dupa ei. Totul s-a stins… a ramas doar intunericul sa-ti mai tina companie si-o multime de ganduri. Un of profund se aude din cand in cand si o voce launtrica, ce cere ajutor. Ce urata e singuratatea, dar mai grea parca-i dezamagirea. Sa stii ca candva aveai totul, iar acum ai ramas cu mainile goale, te macina. Te intrebi unde, cu ce ai gresit si astepti raspunsuri, dar in zadar… nu s-au ostenit nici macar sa-ti intinda o mana sa te ridice, nu s-au indurat nici sa te priveasca adanc in ochi. Au ascultat o soapta straina si-au ales sa creada in ea decat sa creada in tine, cel despre care stiau totul. Ultima lovitura care te-a pus la pamant a fost din partea lor… cei pe care ii iubeai atat de mult si-i considerai prieteni adevarati, cei mai minunati prieteni, cei cu care imparteai totul… da, chiar ei… chiar ei te-au abandonat. Poate nu ti-ai imaginat niciodata scena aceasta, poate nu ai crezut ca una ca asta ti se poate intampla chiar tie. Prea repede s-a intamplat. Era un soare stralucitor, si dintr-o data tunete si fulgere au stapanit cerul vietii tale.

Suflete drag, nu stiu ce as putea sa-ti spun, ce cuvinte sa-ti rostesc ca sa-ti vindece ranile. Nu sunt medic… nu cunosc nimic despre medicina. Insa cunosc pe Cineva. Am auzit despre un Medic care, la o simpla atingere, te vindeca complet. Ciudat, nu? Am auzit multe despre El, cum ca si printr-un singur cuvant rostit de El, mortii au inviat, ca la o singura atingere, boala a parasit trupul. Stiu ca ti-e bolnav sufletul, dar poate vindeca si sufletele, oricat de ranite ar fi ele.

Poate crezi ca sunt nebuna, insa nu vreau sa-ti spun mai multe. Iti las doar numarul Sau de telefon. Este 50:15. Se gaseste in cartea Psalmilor. Te rog, cauta-L. Nu pierzi nimic daca incerci, caci oricum ce-ai avut ai pierdut. Dar vorbind cu El, poate vei castiga mai mult.

„Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi!” (Psalmi 50:15)

Show More

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button