Cazuri UmanitareStiri

Update: Ȋn mod miraculos taxa de facultate pentru tânărul ugandez a fost plătită integral

Ii dam slava lui Dumnezeu pentru felul minunat in care a lucrat in viata lui Swizen, un tanar ugandez student la Medicina in Timisoara. Dumnezeu vorbeste si astazi, Dumnezeu face minuni si astazi, am vazut lucrul acesta de atatea ori in cei 7 ani de activitate umanitara, si am vazut din nou lucrul acesta cu aceasta ocazie. Fie laudat Numele Domnului! La sfarsitul lunii septembrie ne-am intalnit cu Swizen in Timisoara. Starea lui era disperata. Isi pusese laptopul la amanet sa isi poata plati chiria pe luna octombrie. Bani de mancare nu mai avea nimic….avea de platit cel putin 1500 de euro pana pe 26 octombrie, jumatate din taxa scoalara la Facultatea de Medicina din Timisoara. Am inceput sa ne rugam pentru el si sa ii promovam cazul in mediul online crestin. Incet, dar sigur, au venit si resursele financiare. In data de 22 octobrie am primit 680 de euro de la o sora din Canada, iar cu ceea ce mai avem deja stransi aveam 1400 de euro. Insa, tot pe 22 octombrie Swizen ne-a sunat disperat ca nu va mai putea plati numai 1500 de euro pana vineri, 26 octombrie, ci trebuie sa plateasca toata suma, toata taxa pe tot anul, 3221 de euro. Cu totii am intrat in panica, am inceput sa dam telefoane sa incercam sa rezolvam problema, dar…nimic.

MESAJ VIDEO DE MULTUMIRE DIN PARTEA LUI SWIZEN

In final, am trimis un email surorii din Canada care tocmai ne facuse o donatie, prin care i-am spus sa se roage pentru noi.

A doua zi, marti, desi ne-am rugat ca Domnul sa rezolve aceasta problema pana vineri, am incercat sa rezolvam noi prin puterile noastre, nestiind ca deja Domnul rezolvase problema deja in mod miraculos. Chiar in momentul in care am incercat sa rezolvam problema pe cont propriu, a sunat telefonul. Era sora din Canada.

Citise emailul de la noi si dorea sa afle mai multe detalii despre ceea ce se intamplase. I-am povestit tot ce s-a intamplat si la urma ne-a intrebat: ,,Si ce o sa faceti?” I-am raspuns: chiar acum faceam…..poate vom primi banii pentru Swizen. ,,Nu mai…..faceti asta, am toti banii pentru Swizen”, ne-a raspuns sora.

Eram extrem de bucurosi si laudam pe Domnul. Dar totusi, cum ati reusit sa strangeti o suma atat de mare intr-un timp atat de scurt, stiind ca a fost destul de greu sa aveti fondurile si pentru prima donatie? am intrebat noi.

Calma si bucurosasa ne-a raspuns: ,,M-am rugat pentru baiatul acesta ca pentru baiatul meu. Aseara, dupa ce am primit emailul de la voi, mi-am strans toata familia sa ne rugam pentru Swizen. Ne-am pus pe genunchi ca Domnul sa se indure. Cand ne-am ridicat, fiecare dintre cei prezenti s-a simtit indemnat sa puna ceva banuti pentru Swizen, desi nu pentru asta ne-am strans. Fiecare a pus cat a fost indemnat de Domnul. Insa nu s-a strans tot, ne mai trebuiau 400 de dolari canadieni. Unul dintre baietii mei a postat imediat anuntul pe Facebook. Un alt frate a vazut si a dorit sa se roage pentru Swizen. Cand s-a ridicat de la rugaciune, s-a simtit indemnat de Domnul sa puna si el ceva pentru Swizen. Ne-a sunat si ne-a intrebat de cat mai este nevoie. Acest frate a pus diferenta de 400 de dolari canadieni. In felul acesta, intr-un timp foarte scurt am strans toata suma. Domnul sa fie slavit!”

Nu avem cuvinte sa laudam pe Domnul. Este al doilea an cand traim o experienta deosebita pentru si cu Swizen. Anul trecut, in doar doua zile, am strans 3019 euro, desi omeneste era imposibil.

Domnul ne-a ajutat prin donatorii nostri sa reusim sa ii platim lui Swizen si taxa de sedere in Romania, de 180 de Euro.

Experienta de anul trecut si din anul acesta nu face altceva decat sa ne demonstreze inca o data ca Domnul are un plan cu Swizen.

In momentul de fata, Swizen este student la Facultatea de Medicina Generala din Timisoara, anul III, clasa de limba engleza.

Experienta lui cu Dumnezeu nu se termina aici, ci va continua luna de luna de acum incolo. De ce?

– Swizen are nevoie de 100 Euro lunar pentru chirie;
– Swizen are nevoie lunar de 300 ron pentru mancare si 200 ron pentru cheltuieli de intretinere (pe durata iernii);

– Swizen cauta o familie de frati crestini din Timisoara care sa ii ofera o camera de locuit pentru a nu mai plati chirie. Cei care doriti sa il ajutati pe Swizen in acest sens, va rugam sa ne contactati.

Multumim in numele asociatiei si al lui Swizen tuturor donatorilor, celor care au contribuit cu fonduri sau s-au rugat pentru el.

Dorim sa multumim donatorilor din Romania, Canada, fratilor din Italia, Anglia, Spania, SUA. Fiecare, cu sume mai mari sau mai mici, ati contribuit pentru plata taxei de facultate si a taxei de sedere in Romania.

Pentru toti va salutam cu Proverbe 11:24-25.

Domnul sa fie slavit si Numele Lui Glorificat!

Echipa Slujire Crestina

www.slujirecrestina.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button