ExterneStiri

Billy Graham a fost externat din spital

“Sunt, de asemenea, recunoscător pentru rugăciunile şi scrisorile primite de la oameni din întreaga ţară şi din jurul lumii, în timpul şederii mele scurte în spital”, a declarat Billy Graham.

Evanghelistul Billy Graham s-a întors la casa sa din Montreat, marţi seara, după o şedere de două zile la Spitalul Misiunii din Asheville, NC. Billy Graham a fost spitalizat duminică dimineaţa pentru o bronşită.

“Aceste tipuri de infecţii pulmonare precoce sunt esenţiale pentru o recuperare rapidă, aşa cum a fost cazul domnului Graham, dar, în ciuda acestei boli, el rămâne extreme de sănătos pentru un ins de 93 de ani”, a declarat Daniel Fertel, unul dintre doctorii spitalului.

Graham a mai declarat: “Sunt recunoscător pentru îngrijirea excepţională primită din partea spitalului misionar. Nu este niciodată uşor să mergi la un spital, dar medicii şi asistentele de aici mi-au oferit o atenţie deosebită. Spitalul Misiunii are o echipă dedicată de profesionişti care administrează un tratament prompt pentru a restabili sănătatea mea şi pentru a-mi permite să mă întorc acasă cât mai repede”.

Rapoartele primite ne arată că Billy Graham va continua să fie sub o îngrijire medicală cu terapie fizică la domiciliu. El îşi va relua activitatea în proiectele sale de slujire, şi a decis ca să scrie o carte despre ultimele şapte decenii din viaţa sa.

Show More
Banner Pozitie 4 (liber)

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button