Billy Graham a fost externat din spital

0
193

“Sunt, de asemenea, recunoscător pentru rugăciunile şi scrisorile primite de la oameni din întreaga ţară şi din jurul lumii, în timpul şederii mele scurte în spital”, a declarat Billy Graham.

Evanghelistul Billy Graham s-a întors la casa sa din Montreat, marţi seara, după o şedere de două zile la Spitalul Misiunii din Asheville, NC. Billy Graham a fost spitalizat duminică dimineaţa pentru o bronşită.

“Aceste tipuri de infecţii pulmonare precoce sunt esenţiale pentru o recuperare rapidă, aşa cum a fost cazul domnului Graham, dar, în ciuda acestei boli, el rămâne extreme de sănătos pentru un ins de 93 de ani”, a declarat Daniel Fertel, unul dintre doctorii spitalului.

Graham a mai declarat: “Sunt recunoscător pentru îngrijirea excepţională primită din partea spitalului misionar. Nu este niciodată uşor să mergi la un spital, dar medicii şi asistentele de aici mi-au oferit o atenţie deosebită. Spitalul Misiunii are o echipă dedicată de profesionişti care administrează un tratament prompt pentru a restabili sănătatea mea şi pentru a-mi permite să mă întorc acasă cât mai repede”.

Rapoartele primite ne arată că Billy Graham va continua să fie sub o îngrijire medicală cu terapie fizică la domiciliu. El îşi va relua activitatea în proiectele sale de slujire, şi a decis ca să scrie o carte despre ultimele şapte decenii din viaţa sa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.