Devotionale

Interviul meu cu Dumnezeu

Am visat că aveam un interviu cu Dumnezeu. „Deci, ai dori să mă intervievezi?” a întrebat Dumnezeu. „Dacă ai timp„, am spus. Dumnezeu a zâmbit. „Timpul Meu este eternitatea… ce întrebare ai în minte pentru Mine?
Ce Te uimeşte cel mai mult la omenire?” Dumnezeu a răspuns:

Că ei se plictisesc de copilărie, că se grăbesc să crească, iar apoi îşi doresc să fie copii iar. Că ei îşi pierd sănătatea pentru a face bani… iar apoi îşi pierd banii pentru a-şi recupera sănătatea. Prin faptul că se gândesc îngrijoraţi la viitor, uită de prezent, aşa că nu mai trăiesc nici prezentul, nici viitorul. Că trăiesc ca şi cum niciodată nu ar muri, şi mor ca şi cum niciodată n-ar fi trăit„.

Mâna lui Dumnezeu o luase pe a mea… şi am rămas tăcuţi o vreme. Iar apoi am întrebat: „Ca părinte, care sunt unele dintre lecţiile de viaţă pe care doreşti ca copiii Tăi să le înveţe?

Dumnezeu a răspuns: „Să-i învăţ că ei nu pot face pe nimeni să-i iubească. Tot ce pot ei să facă este să se lase iubiţi. Să-i învăţ că nu este bine ca ei să se compare cu alţii. Să-i învăţ să ierte prin practicarea iertării. Să-i învăţ că sunt necesare doar câteva secunde pentru a deschide răni profunde în cei pe care îi iubesc, şi pot dura ani de zile vindecarea acestora. Să-i învăţ că o persoană bogată nu este una care are cel mai mult, ci una care are nevoie de cât mai puţin. Să-i învăţ că există oameni care îi iubesc cu mult drag, dar pur şi simplu încă nu ştiu să-şi exprime sau să-şi arate sentimentele lor. Să-i învăţ că doi oameni se pot uita la acelaşi lucru, şi să-l vadă diferit. Să-i învăţ că nu este îndeajuns că se iartă unul pe altul, ci ei trebuie, de asemenea, să se ierte pe ei înşişi„.

Mulţumesc pentru timpul Tău„, am spus umil. „Mai există ceva ce ai dori ca copiii Tăi să ştie?

Dumnezeu a zâmbit şi a spus… „Doar să ştie că sunt aici. Întotdeauna„.

Tradus cu permisiune pentru TotalSchimbat.ro, de pe TurnBackToGod

Show More

Ioana Heredea

"Adevarata avutie a omului nu consta in bani, ci intr-un suflet echipat pentru viata de dupa moarte. Consider ca cel mai frumos mod de a fi o binecuvantare si, in acelasi timp, binecuvantat inseamna sa arunci samanta in locul potrivit, contribuind la cresterea spirituala a altora."

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button