ExterneStiri

Un creştin sudanez nu mai are dreptul de a-şi revedea copiii

Mohamed Khidir a părăsit islamul şi s-a convertit la creştinism, iar surprinzător acesta a primit şi un act de divorţ din partea soţiei din cauza convertirii la creştinism, şi cu toate acestea, Khidir nu poate să îşi vadă copiii care sunt în grija mamei lor.

Ȋn urmă cu un an, Khidir a părăsit islamul şi s-a convertit la creştinism, după care, împreună cu familia sa, se mutaseră în Egipt în noua locuinţă unde primiseră permisiunea de a se stabili împreună cu familia. Ȋnsă atunci când toate lucrurile păreau să meargă bine, pentru Khidir lumea a început să capete o altă dimensiune atunci când, din partea soţiei lui, el a primit o cerere de divorţ, şi mai mult decât atât, dreptul de a-şi revedea copiii i-a fost interzis din partea soţiei sale pentru a preveni orice influenţă din partea lui Khidir asupra fiilor săi.

“Sunt distrus! Cum poate o instanţă să interzică unui om dreptul de a-şi revedea copiii săi?” declara Khidir în plângerile sale.

Khidir a contestat decizia judecătorească, care a fost menţinută în recurs. Mai multe decât atât, în momentul de faţă Khidir se află în pericolul de a fi judecat pentru apostazie.

“Sunt dispus să îmi asum acest risc. Este o crimă să devin un creştin? Vreau ca toată lumea să ştie ce s-a întâmplat cu mine, pentru a vedea dacă comunitatea internaţională este conştientă şi doreşte să îmi facă vreun rău!”a mai declarat Khidir.

Tags
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close