PromotiiStiri

Top 8 cărţi creştine la Librăria Maranatha

În câteva cuvinte dorim să vă prezentăm mai jos cele mai căutate cărţi creştine la Librăria Maranatha. Vom face un top 8 cărţi creştine dintre cele mai comandate de către clienţii noştri, din cele peste 2 500 de titluri de cărţi creştine pe care le avem în rafturile noastre. Vă reamintim că Librăria Maranatha are un scop umanitar, şi toate cărţile creştine comandate de către dumneavoastră sunt transformate în ajutor umanitar pentru cazurile umanitare în care suntem implicaţi. Topul celor 8 cărţi creştine de mai jos este calculat pe toată perioada de când Librăria Maranatha vinde cărţi creştine (respectiv martie 2012) şi până în acest moment. Topul celor 8 cărţi creştine de mai jos cuprinde toate categoriile de cărţi creştine de care dispunem, de la romane creştine, Biblii, etc.

1. Cea mai căutată carte creştină a fost, este şi rămâne romanul creştin ,,Răscumpărată prin iubire” de Francine Rivers. Această carte este un roman creştin, o adaptare după viaţa lui Osea.
2. Pe locul doi dintre cele mai căutate şi comandate cărţi creştine de la Librăria Maranatha este cartea lui Cristian Bărbosu ,”Cele şapte păcate cardinale”.
3. Locul trei este ocupat de cartea ,,Când povestea de dragoste ţi-o scrie Dumnezeu”. Este o carte creştină destinată adolescentilor, tinerilor şi cuplurilor care se află în pragul căsătoriei.
4. Pe locul patru dintre cele mai căutate cărţi creştine la Librăria Maranatha este romanul creştin ,,Amintirile inimii”.
5. Pe locul cinci este cartea ,,Biserica condusă de scopuri” de Rick Warren, o carte destinată în mod special pastorilor, plantatorilor de biserici şi misionarilor.
6. Pe locul şase dintre cele mai comandate cărţi creştine la Librăria Maranatha este cartea lui Max Lucado, ,,El a ales piroanele. Ce a făcut Dumnezeu ca să-ţi cucerească inima”.
7. Locul şapte este ocupat de cartea ,,Vindecare de o viaţă banală” de Max Lucado. Această carte este una dintre acele cărţi creştine destinate în mod special oamenilor ocupaţi, celor care au probleme şi obstacole în viaţă.
8. Pe locul opt este cartea ,,Dezamăgit de Dumnezeu” de Philip Yancey.

Dorim să mulţumim tuturor celor care au comandat cărţi creştine de la Librăria Maranatha. Toate aceste comenzi de cărţi creştine ne-au oferit posibilitatea să ne implicăm în cazuri umanitare. Orice comandă de cărţi creştine de la Librăria Maranatha devine, în mod indirect, un ajutor umanitar.

Vă mulţumim că sunteţi clienţii noştri!
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button