SocialStiri

SUA: Omul care pretinde că este Isus Hristos, şi-a atacat vecinul “Antihrist”

Peterson, 52 de ani, a fost reţinut de poliţia din Florida după ce acesta şi-a atacat vecinul pe care îl considera “Antihrist”.

Kenneth David Peterson, un american în vârstă de 52 de ani, a fost arestat de poliţia din Florida, fiind acuzat de ameninţare şi hărţuirea vecinului său.
Cel mai ciudat este că, atunci când a fost reţinut de poliţie, Peterson a declarat pentru postul de televiziune WKMG Tv că el este Isus Hristos, şi l-a atacat pe vecinul său cu o rangă, deoarece acesta ar fi fost “Antihristul”.

Lucrul acesta nu este o mirare pentru oamenii legii. Poliţia a declarat că Peterson este sub urmărire încă din luna februarie, 2012, când a mai încercat să-şi atace vecinul, iar de atunci poliţia efectua verificări dese la domiciliul lui Peterson.

Ȋn prezent, Peterson a fost reţinut de către poliţie şi se află în detenţie la închisoarea din Brevard, acuzat de hărţuire şi agresiune.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button