Articole

Urăsc păcatul, urăsc să-l văd în jurul meu, urăsc să-l trăiesc!

Negresit, viata alaturi de Dumnezeu este cea mai frumoasa! IL iubesc mai mult pe Dumnezeu, mai mult ca niciodata. Da, sunt mai incercata fiind alaturi de El, dar niciodata nu ma lasa la greu, mereu imi vine in ajutor si simt binecuvantarea Sa in viata mea. Pentru toate este un timp pe care El l-a hotarat inca mai dinainte de orice. Urasc pacatul, urasc sa-l vad in jurul meu, urasc sa-l traiesc. Trist este sa-i vezi pe multi complacandu-se, ducand o astfel de viata, o viata pacatoasa. Dumnezeu daca ma incearca, este deoarece ma iubeste si vrea ca intr-o zi sa fiu langa El sus, in cer, doreste sa-mi ofere viata vesnica, dragostea nemarginita.

Sunt binecuvantata pentru ca sunt copila Lui, pentru ca Il cunosc si traiesc pentru El. Stiu cu siguranta ca Dumnezeu are pregatite multe binecuvantari pentru mine, imi cunoaste nevoile, dorintele si singura nu ma va lasa nicio clipa. O viata curata, traita asa cum Ii place lui Dumnezeu este prea frumoasa, si-mi dau seama ca nu este prea greu daca urasti pacatul. Caderea vine din partea celui rau care doar se lupta sa ne pierdem noi nadejdea in Tatal nostru, si astfel sa cadem in groapa disperarii, in mocirla depresiei.

Sa fii inconjurat de oameni care nu-L urmeaza deloc pe Dumnezeu si care traiesc dupa placerile acestei lumi, vorbesc murdar si se poarta necuviincios este greu, si lupta este imens de mare. Insa tot ce-mi doresc, este sa traiesc cum Ii place lui Dumnezeu si sa fiu inconjurata de copiii Lui, sa-L laud, sa-L slavesc!

Deseori in viata este greu, dar traind alaturi de Dumnezeu  greul devine mai frumos!

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button