Devotionale

Alegere

Filosoful, matematicianul şi fizicianul Blaise Pascal a făcut urmatoarea declaraţie: „Dacă Isus ar fi vrut să înfrângă îndărătnicia celor mai încăpăţânaţi, ar fi putut să Se descopere în acelaşi fel în care va apărea la sfârşitul vremii, în tunete şi în fulgere… Dar nu în acest fel voia El să Se arate… Există destulă lumină pentru cei ce vor să-L vadă cu tot dinadinsul şi destulă obscuritate pentru cei ce sunt de alta părere.”

Trăim într-o epocă de mari descoperiri ştiinţifice. Oamenii îşi dau seama tot mai puţin că tradiţiile, superstiţiile, prejudecăţile şi sentimentele nu pot fi socotite criterii ale adevărului.

Credinţa se bazeaza pe învăţăturile Bibliei, care este singura revelaţie scrisă a lui Dumnezeu. Mai mult, creştinii cred, conform acestei scrieri, că nu există decât un singur drum care duce la Dumnezeu: Isus Hristos. În acelaşi timp, Dumnezeu nu impune nimănui să-L primească, ci lasă libertate deplină omului să aleagă singur drumul cel bun. În jurul nostru sunt multe drumuri, dar numai unul este cel bun, iar acesta este credinţa în Isus Hristos.

Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button