Meditatii

Falsificări

Nu orişicine îmi zice: „Doamne, Doamne“, va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.” Matei 7.21

Ştiaţi că şi în domeniul religios există falsificări? Sunt mulţi care se pretind că sunt oameni importanţi, de parcă prin puterea lor ar fi câştigat cerul. Se poate ca cineva să spună „Doamne, Doamne!“ şi să fie un falsificator. O imitaţie şi nimic autentic!

Dumnezeu doreşte ca fiecare dintre noi să îndrăznim să facem pasul de la falsitate la autenticitate, de la minciună la adevăr, de la întuneric la lumină. În exterior putem părea a fi ireproşabili, în profesie capabili, în familie cu o conduită bună, într-un cuvânt: „oameni de treabă“. Dumnezeu cunoaşte interiorul nostru. Şi El spune că „inima este deznădăjduit de rea“.

Dacă ne recunoaştem starea de păcătoşenie spunând către Dumnezeu cuvintele fiului risipitor: „Tată, am păcătuit împotriva cerului şi împotriva Ta“, vom experimenta minunea pocăinţei, minunea naşterii din nou. Când sfinţenia lui Dumnezeu îmi devine conştientă şi mă conduce prin lumina Cuvântului Său către Cel răstignit, când recunosc că Fiul lui Dumnezeu este unicul Salvator vrednic de închinare, atunci am trecut de la falsitate la realitate. Te afli şi tu, cititorule, printre aceşti oameni fericiţi?

Preluat din Sămânţa Bună

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button