Articole

Librăria Creştină Maranatha salvează vieţi

O librărie creştină, deschisă la începutul acestui an, are ca  principal scop salvarea de vieţi şi ajutorarea persoanelor aflate în dificultate. Este vorba de Librăria Creştină Maranatha. Aceasta lucrează împreună în parteneriat cu Misiunea Slujire Creştină (www.slujirecrestina.ro) şi Asociaţia Misiunea Speranţa pentru România  www.sperantapentruromania.ro).
Noua librărie vă oferă o gamă completă de cărţi creştine, Biblii, romane creştine, cărţi creştine pentru copii, etc. Din vânzările de cărţi creştine se urmăreşte strângerea de fonduri pentru acţiuni caritabile. De exemplu, în această perioadă Librăria Creştină Maranatha este implicată în salvarea vieţii lui Rareş Basarab, un băieţel de 3 anişori care are nevoie urgentă de un aparat de respirat pentru a putea trăi. Acest aparat costă 7800 de euro. În momentul de faţă Rareş este ajutat să respire cu ajutorul unui aparat închiriat de părinţii lui, la costuri enorme pentru o familie care trăieşte dintr-un singur salariu. Sperăm ca într-un timp cât mai scurt din vânzarea de cărţi creştine, cât şi din donaţii şi sponsorizări, să putem strânge suma necesară şi aparatul să poată fi cumpărat.

Mulţumim în avans celor care sunt şi care vor fi clienţii Librăriei Creştine Maranatha. Cu ajutorul lor vor fi salvate vieţi.

Echipa Slujire Creştină,
www.slujirecrestina.ro
Librăria Maranatha,
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button