Recenzii Carte

Urmӑrirea – de Lori Wick

Librӑria Maranatha vӑ oferӑ la un preț rezonabil cel mai nou roman creștin: “Urmӑrirea” de Lori Wick. O poveste despre trădare și o lecție de încredere. O poveste despre suveranitatea lui Dumnezeu în fiecare moment al vieții.
Descriere detaliatӑ: “EDWARD STEELE avusese parte de o aventură minunată în Africa împreună cu fratele său, Henry. Acum însă, Henry se întorsese în Anglia, iar Edward, sperând să fie acasă pe Crăciun, era gata să-l urmeze.
Cu toate acestea, Edward fusese întotdeauna un om de cuvânt. Când pe bordul unui vas le promite ajutor la doi străini, el îşi tine promisiunea—fără să viseze vreodată că întâlnirea cu cei doi bărbati va aduce în viaţa lui o femeie care îl captivează şi contrariază în acelaşi timp.
După ce i-a ajutat pe cei doi, investind un timp preţios si înfruntând primejdii, Edward îşi continuă drumul, crezând că nu îi va mai vedea niciodată pe tovarăşii săi de călătorie. Nu are cum să ştie că odată cu venirea primăverii în Collingbourne, viaţa sa avea să fie schimbată pentru totdeauna.”

Pentru comenzi și detalii accesați linkul urmӑtor: http://librariamaranatha.ro/product/2427/urmarirea-lori-wick.html
Vӑ reamintim cӑ orice comandӑ la Librӑria Maranatha devine un ajutor pentru 30 de bӑtrâni ai strӑzii prin Slujire Creştinӑ ( www.slujirecrestina.ro)
Vӑ mulțumim cӑ veți alege Librӑria Maranatha
www.librariamaranatha.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button