Recenzii CarteStiri

Cugetări alese din umblarea cu Dumnezeu

Lansare carte

Cu bucurie vreau să vă anunț publicarea primei mele cărți, intitulată Cugetări alese din umblarea cu Dumnezeu. Este o carte pentru suflet, în care puteți să găsiți răspunsuri la diverse frâmântări, și cuprinde gânduri din perioada tinereții mele, pe care am ales să le expun în speranța că vor fi de folos și altora.

Cugetări alese din umblarea cu Dumnezeu cuprinde o colecţie de gânduri alese pentru suflet, meditaţii şi devoționale scrise de-a lungul timpului cu emoţie, dor, tristeţe sau bucurie.

Veți regăsi o succesiune de trăiri surprinse în diferite etape ale vieții din care am avut de învăţat. Acestea vă pot fi comune, dacă dorăți să trăiți o viaţă ghidată după principiile biblice. Meditaţiile abordează aspecte ale vieții de credinţă, îndeamnă la cercetare în ceea ce privește relația cu Dumnezeu şi încurajează trăirea creştină, în ciuda obstacolelor la tot pasul.

Pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu… şi doresc ca toţi oamenii să poată simţi bucuria prezenţei Lui în inima lor. Într-o lume umbrită de confuzie, El aduce răspunsuri, iar în locul unde întunericul domneşte, aprinde o lumină prin Cuvântul Său revelat. Aici am privilegiul să vă pot împărtăşi lucruri pe care le-am descoperit mergând pe calea credinţei. Am ales să expun cugetări din ultimii zece ani într-un mod simplu, motivator, sensibil în cele 424 pagini ale cărții.

Pentru comenzi, puteți lăsa un email la adresa: [email protected]

Simona Mihăescu

Show More

Simona Mihaescu

"Pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu... şi doresc ca toţi oamenii să poată simţi bucuria prezenţei Lui în inima lor. Într-o lume umbrită de confuzie, El aduce răspunsuri, şi în locul unde întunericul domneşte, aprinde o lumină prin Cuvântul Său revelat. Aici am privilegiul să vă pot împărtăşi lucruri pe care le-am descoperit umblând pe Calea credinţei"

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button