Editoriale

Ceva mai mult…

Te-ai gândit vreodată că, în tot ceea ce cauţi şi vezi, există ceva mai mult, ceva ce depăşeşte cuvintele şi trece dincolo de orizonturi? Da, dincolo de toate lucrurile pe care le vedem şi de care auzim există ceva mai mult. Aş vrea să te întreb ceva. De câte ori ai simţit şi ai trăit tu acel ceva mai mult? Pot fi numărate pe degete momentele acelea indescriptibile, în care Regele Regilor s-a coborât special pentru tine, în inima ta? În care ţi-a şoptit cu blândeţe, dar şi cu îndrăzneală, doar lucruri frumoase şi minunate pe care nu le poţi descrie în cuvinte fiindcă ar fi prea sărace pentru dragostea Sa imensă pe care o are numai pentru tine. Fiecare dintre noi am trecut la un moment dat printr-un astfel de moment, în care Îl auzeam pe Dumnezeu cum ne vorbeşte, fără grai şi fără cuvinte. Nu era nevoie ca Să ne spună ceva, căci noi doar simţeam ceea ce urma Prinţul să ne şoptească.

Nici măcar nu pot descrie un astfel de moment, căci este prea sacru pentru nişte simple cuvinte. Este prea sfânt şi prea intim pentru a fi putea fi scris sau spus, dar am hotărât să scriu despre asta. Toată dragostea pe care o vom trăi pe acest pământ este doar un strop a ceea va urma în veşnicie. Dacă un moment ca acesta cu scumpul nostru Isus valorează mai mult decât lumea întreagă, atunci cum va fi Sus? Când toată ziua ne-o vom petrece cu El şi când feţele noastre vor radia doar pentru că lumina feţei Sale ne va zâmbi? Ce bucurii de nedescris vom trăi cu toţii atunci!

Dar până atunci, haideţi să căutăm cu toţi ceva mai mult. Să citim dincolo de cuvinte şi să privim dincolo de întinderea cerească. Să tresărim de fiecare dată când auzim cântecul păsărelelor şi să radiem de bucurie când putem să facem bine cuiva. Ştiu că sună imposibil şi poate chiar absurd pentru mediocritatea în care ne afundăm, dar toate lucrurile sunt cu putinţă celui ce crede. Eu m-am săturat de obişnuinţa în care ne aflăm şi îmi doresc să putem căuta împreună ceva mai mult! Nu veniţi cu argumente care să scuze „imposibilitatea” unei astfel de căutări, ci veniţi cu idei.

El este gata Să pornească cu noi într-o astfel de aventură după ceva mai mult, dar aşteaptă să vadă dorinţa inimii noastre. Cât de dispuşi suntem să renunţăm la toate acele lucruri ce ne distrag atenţia şi cât de mult Îl iubim. Nu vom regreta o astfel de aventură, de mână cu Prinţul Cerului şi cu speranţa-n suflet că vom găsi acel ceva mai mult…

Show More

Related Articles

4 Comments

  1. Frumos mesaj. Ma bucur sa vad crestini care isi doresc mai mult din El. El a dat atat de mult pentru noi… ca noi niciodata nu-L vom putea onora prea mult cat e El de Extraordinar. Isus e Domnul! 🙂

  2. ” Să ieşim, dar, afară din tabără la El şi să suferim ocara Lui.
    Căci noi n-avem aici o cetate stătătoare, ci suntem în căutarea celei viitoare”(Evrei 13)…..Dacă suntem în căutarea ei cu adevărat, atunci vom dori mai mult din Dumnezeu, să pătrundem mai adânc în cunoaşterea Sa. Deşi mă întreb: Cum aş putea eu, o părticică infimă din El, să înţeleg întregul? Dar merită să lupt. Personal am avut experienţe minunate cu Dumnezeu şi pot afirma cu tărie că este minunat atunci când poţi pătrunde un pic mai adânc în lumea lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button