Recenzii CarteStiri

Principiile Rugӑciunii

“Cartea de faţӑ are la bazӑ o serie de prelegeri. Dat fiind faptul cӑ are la origine cuvântul vorbit, stilul ei li se va pӑrea multor cititori oarecum diferit de stilul ȋn care scriu eu de obicei. Sper că acest lucru nu va afecta substanţa ȋnvațӑturii biblice gӑsite aici. Ca ȋntotdeauna, invit cititorul sӑ compare tot ceea ce spun sau scriu cu ceea ce spune Biblia și, dacӑ va descoperi vreo contradicţie, ȋl ȋndemn sӑ se bazeze de fiecare datӑ pe ȋnvӑțӑtura clarӑ a Scripturii.” – David Pawson.

Pentru comenzi sau alte informații pe care doriți sӑ le aflați, ne puteți contacta la numerele de telefon 0359-425990 și 0259-416384, ȋn fiecare zi, de luni pânӑ vineri, ȋntre orele 08:00 și 20:00; ori puteți accesa www.sbro.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button