Editoriale

Internetul. Un pӑcat pentru creștini ?

“Internetul este pӑcat!”, așa ȋmi sunӑ ȋn minte unele expresii de la diferite persoane cu care mӑ ȋntâlnesc. Lucrând ȋn Media Creștinӑ de aproximativ 2 ani de zile, am fost surprins sӑ aud diferite pӑreri cu privire la vestirea Evangheliei pe internet. Sunt persoane care m-au sprijinit ȋn aceastӑ lucrare și s-au implicat foarte mult, ȋnsӑ spre dezamӑgirea mea am gӑsit și persoane care mi-au reproșat, cӑ a folosi acest instrument, ca și creștin este pӑcat.

Mulți dintre creștini, dacӑ le-ai pune o simplӑ ȋntrebare, și anume: “De ce sunteți creștin/ӑ?”, probabil foarte mulți ar rӑspunde: “Pentru cӑ ȋmi place ceea ce se face.”, dar foarte puțini ar spune: “Pentru cӑ ȋmi place sӑ mӑ implic ȋn lucrarea Domnului, așa cum spune ȋn Biblie”.

Vedeți dumneavoastrӑ, foarte mulți au ȋnceput sӑ judece unele lucruri raportându-se la ceea se vede negativ, ȋnsӑ partea pozitivӑ care ar putea fi extinsӑ, nu se ocupӑ nimeni de ea.

Dacӑ creștinii ȋncepeau a se implica ȋncӑ de când a ȋnceput partea negativӑ sӑ se extindӑ, cred cӑ ȋn zilele noastre Evanghelia avea un loc mai prioritar ȋn Media Creștinӑ. Totuși Îi mulțumesc lui Dumnezeu, cӑ și acum ȋn vremea aceasta Media Creștinӑ a ȋnceput sӑ ia amploare foarte mult.

Iar pentru acei ce judecӑ, aș vrea sӑ le spun cӑci judecata este ȋn mâna Domnului și mai bine ar pune mâna sӑ se ocupe de partea pozitivӑ a internetului.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button