Ţările de Jos: Singurătatea şi oboseala – noile criterii ale eutanasierii

In Externe, Stiri

Asociaţia Medicală de Regalitate Olandeză( KNMG) a oferit noi orientări pentru interpretarea Actului Eutanasial din 2002 care include ” indispoziţie mintală şi psihosocială “cum ar fi ” pierderea funcţiei, singurătate, pierderea autonomiei”, criterii acceptate pentru eutanasiere, raportează Life Site News.

Orientările de asemenea permit doctorilor să conecteze lipsa pacientului de” abilităţi sociale, resurse financiare şi o reţea socială” cu  “insuportabilitate  şi suferinţă de durată”, deschizând uşa spre o moarte asistată legal, bazată pe factori psihosociali, nu boli în fază terminală.

În iunie 2011 lucrarea “Rolul medicului în terminarea voluntară a vieţii” concluzionează faptul că “conceptul suferinţei” este mai larg decât interpretarea şi aplicaţiile acesteia de către medicii zilelor noastre.

Incluse într-o largă interpretare de suferinţă, ar putea fi “tulburări care afectează văzul, auzul şi mobilitatea, încadrările, oboseala, epuizarea şi pierderea galanţei”, potrivit autorilor lucrării.

You may also read!

Agenda ABC 2018

Avem bucuria de a vă anunța că este disponibilă Agenda ABC 2018! Tema acestui an este „comUNITATE”, iar citatele și

Read More...

Liderii creștini l-au avertizat pe Trump cu privire la recunoașterea Ierusalimului ca și capitală a Israelului

Conducătorii creștini din interiorul și din exteriorul Ierusalimului au fost printre cei care l-au avertizat pe președintele Donald Trump

Read More...

Ajuta cu alimente de Sarbatori 60 de batrani ai strazii

Intreaga activitate se defasoara cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor, atat in bani dar mai ales cu alimente. Nu este

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro