Bibliile se vând cu mai puţin de un dolar în Iran

In Interviuri, Stiri

Un autor iranian care a locuit în SUA a spus: “când păşesc pe strada Enghelab din Teheran, văd că Bibliile sunt vândute la un preţ scăzut”, raportează Agenţia Naţională de Ştiri Iraniene ( Mohabat News).

Conform agenţiei de ştiri creştine, Seyed Hashem Mirlohi, autor al mai multor cărţi, susţine că a locuit în America timp de 20 ani. Într-un interviu acordat Fars News Service, acesta a afirmat că “poţi cumpăra Bibliile de pe strada Enghelab din Teheran cu mai puţin de un dolar.” Acest autor ale cărui idei au aceeaşi direcţie cu cea a republicii islamice, susţine: ” uneori, când traversez strada Enghelab, văd că comercianţii ambulanţi vând Biblii, acestea fiind foarte ieftine, mai ieftine de un dolar, în timp ce dovezile arheologice ale acestei cărţi nu sunt clare.”

” Văd pe unele site-uri că unii oamenii au fost musulmani, dar s-au convertit la creştinism, vorbind în fiecare seară cu Isus. Acest tip de oameni nu erau musulmani, ei pur şi simplu au moştenit islamul de la părinţi. Generaţia tânără din Iran urmează cartea sfântă a creştinilor în ceea ce priveşte lucrurile creştine”, a adăugat acesta.

Nu se cunoaşte clar ce experienţă a avut acest om în vest, America, în perioada celor 20 ani. Fără a cita vreo dovadă, el afirmă: ” nu ştim cine este autorul Bibliei, şi din cauza asta Evanghelia este denaturată.” Se aproximează că acest interviu a avut loc recent, în timpul protestelor de pe Wall Street, America. Mirlohi a folosit această oportunitate ca să atace creştinii!

Ce este interesant în acest context este faptul că atunci când mass-media republicii islamice(susţinută de către guvern), securitatea şi organizaţiile militare doresc să publice ceva împotriva mişcării creştine, ei citează o persoană care a trăit în America, Canada, şi folosesc acest lucru pentru susţinerea ideii lor.

La începutul Anului Persan(în urmă cu 7 luni), guvenul a susţinut un website, intitulat “un articol împotriva creştinilor” scris de către Soroosh Shahriari, student la Universitatea Carleton din Canada. Autorul a numit creştinismul “dăunător şi sediţios” şi a oferit câteva sugestii pentru a înfrunta răspândirea crescândă a creştinismului printre tinerii iranieni.

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro