Editoriale

Scrisoare catre Mama

Sally a sarit in picioare de indata ce a l-a vazut pe medicul chirurg iesind din sala de operatie. ¨Cum se simte baiatul meu? Cand il pot vedea? O sa fie bine?¨ Chirurgul a spus: ¨Imi pare rau, Am incercat tot ce a fost cu putinta. Baiatul dumneavoastra nu a rezistat. Nu a supravietuit!¨ Atunci Sally a spus:¨ De ce fac copiii mici cancer? Oare lui Dumnezeu nu-I mai pasa? Unde erai, Doamne,  cand fiul meu avea nevoie de Tine?¨ Chirurgul a intrebat: ¨Ati vrea sa va petreceti ceva timp, singura, cu fiul dumneavoastra? Una dintre asistente va iesi inainte ca fiul dumneavoastra sa fie transport la Universitate.¨ Sally a rugat-o pe asistenta sa stea cu ea in timp ce ea avea sa isi ia ramas bun de la fiul ei. Si, plina de iubire, si-a trecut degetele prin parul lui des, rosu si carliontat.¨ Vreti o suvita din parul lui?¨a intrebat asistenta.Sally a dat din cap ca da, si asistenta i-a taiat o suvita,i-a pus-o intr-o punga,de plastic si i-a dat-o.
¨A fost ideea lui Jimy sa ii donam trupul Universitatii¨, a spus mama lui. ¨La inceput nu am fost de acord, dar Jimy a zis: ¨Mama,  nu o sa mai am nevoie de corp, poate asa un alt copil va putea sa mai aiba parte de inca o zi in plus…cu mama lui.¨ Jimy al meu avea o inima de aur, intotdeauna se gandea la altii… intotdeauna voia sa faca ceva ca sa ii ajute pe altii asa, cum putea el… ¨

Sally a iesit, pentru ultima oara din Spitalul de Caritate pentru copii, dupa ce in ultimele 6 luni, si-a petrecut aproapa tot timpul acolo…a pus punga, cu lucrurile lui Jimy, pe scaunul(din masina)de langa ea. Drumul spre casa a fost dificil….si mai dificil a fost sa intre in casa goala… A dus lucrurile si suvita de par in camera fiului sau…Jimy si… a inceput sa aseze modelele de masinuta si celelalte lucruri, in exact aceleasi locuri, unde le tinea el… S-a intins pe patul lui, a imbratiast perna si a adormit plangand. Cand s-a trezit avea, alaturi o scrisoare impaturita. Asta se intampla pe la mijlocul noptii…
In scrisoare scria: “Draga mama, stiu ca o sa imi duci dorul, dar sa nu crezi ca te voi uita vreodata, sau, ca nu te voi mai iubi…doar pentru ca nu voi fi prin jur sa iti zic ca te iubesc! Te voi iubi intotdeauna,  mama! Te iubesc!…chiar mai mult in fiecare zi. Intr-o zi ne vom revedea…dar pana atunci…daca vei dori sa infiezi un copil, eu sunt de acord. Si poate avea fosta mea camera, si lucrurile mele. Dar, daca vei vrea sa infiezi o fetita, probabil, ei nu ii vor placea aceleasi lucruri ca si mie…..Va trebui sa ii cumperi papusele…stii tu…chestii pentru fete. Sa nu iti faci griji pentru mine, acest loc e ca un cuib, pentru mine. De cum am venit, bunicul si bunica m-au intampinat si…au inceput sa imi arate lucrurile pe aici, dar o sa dureze mult timp pana o sa vad totul…Ingerii sunt foarte frumosi! Imi place sa ma uit la ei cand zboara! L-am vazut pe Isus, nu arata ca in nicio poza pe care am vazut-o, dar, totusi, L-am recunoscut. Chiar El m-a dus la DUMNEZEU!…si Dumnezeu…m-a tinut pe genunchii Lui si m-am simtit un om foarte important! Asta a fost si cand I-am spus ca vreau sa iti scriu o scrisoare(dar eu stiam ca nu este permis) , insa Dumnezeu mi-a dat chiar El niste foi si pixul Lui personal ca sa iti scriu tie. Cred ca ingerul Gavril va fi cel care iti va da scrisoarea mea, Dumnezeu mi-a zis sa iti dau si raspunsul din partea Lui la intrebarea pe care I-ai pus-o: Unde este Dumnezeu cand fiul meu are nevoie de el? El a zis ca a fost in acelasi loc cu mine, la fel cum a fost si El cu fiul Lui pe cruce. A fost chiar acolo cum e intotdeauna langa copiii Lui! Apropo, mama, doar tu poti sa vezi ceea ce eu am scris aici, pentru ceilalti este doar o foaie de hartie goala….Nu e frumos???? Acum trebuie sa Ii dau pixul lui Dumnezeu inapoi, are nevoie de el pentru a mai trece cateva nume in Cartea Vietii. Diseara o sa stau la cina alaturi de Isus! Si apropo, mama…acum nu ma mai doare…nu mai puteam suporta atata durere!…Si nici Dumnezeu nu mai suporta sa ma vada pe mine chinuindu-ma asa…(acum cancerul s-a dus) .Asa ca Dumnezeu a trimes ingerul Lui sa vina sa ma ia! A spus ca era o livrare speciala! Ce parere ai de asta, mama? Semnat cu dragoste din partea lui Dumnezeu, Isus si din partea mea……”

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button