ExterneStiri

Cel mai mare serviciu de predicare – Căsătoria religioasă dintre Prințul William și Catherine Middleton

La casatoria religioasa dintre Prințul William și Catherine Middleton din Londra de astazi,  29 aprilie, s-a inregistrat si cel mai mare serviciu de predicare din toate timpurile. Este vorba despre mesajul transmis de preotul ce a vorbit la nunta regala de la Londra. A fost un discurs curat, biblic si sensibil. Transmiterea sa la TV si pe internet, pentru 2 miliarde de oameni, il face a fi un mesaj biblic istoric. Casatoria Prințului William și a Catherinei Middleton este un model si pentru alti tineri din intreaga lume, un exemplu pozitiv, o dovada in plus ca taina casatoriei este ceva deosebit si, mai ales, este o porunca de la Bunul Dumnezeu” , opineaza Catalin Dupu.

La Radio Filadelfia, împreună cu Mihai Dragoman vor vorbi in editia urmatoare a Expresului de Filadelfia si despre acest eveniment! Casa de piatra tuturor acelora care anul acesta vor spune ¨Da!¨.

Catălin Dupu

Sursa: Stiri Crestine.ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

4 Comments

  1. Dumnezeu să cerceteze cît mai multe inimi,care să se decidă pentru El….Dumnezeu să convingă tineretul și nu numai..că doar prin căsătoria unui bărbat cu o femeie,se formează familia adevărată….

  2. Am ascultat si eu predica. Intr-adevar plina de substanta, chiar daca nu a fost foarte lunga. Din pacate postul national de televiyiune TVR 1 a ales sa discute alte lucruri in timpul predicii. Il citez din memorie pe moderatorul Cristian Tabara: „acum este predica, haideti mai bine sa vorbim despre….” Si asta vine din partea unui om care a fost candva preot…. Ce sa mai zic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button