Meditatii

Ca tu să traieşti…

Pe marele vapor ,,Titanic“ erau printre călatori şi o femeie  cu copilul ei; mergeau la soţul de peste ocean. Când s-a anunţat naufragiul, au fost lasate în apă bărcile de salvare. Dar nu toată lumea a încăput în bărci. Sărmana mamă s-a apropiat de balustrada vaporului şi a cerut marinarilor să o ia şi pe ea într-una din bărcile de salvare. ,,Mai este  un singur loc. Amândoi nu puteţi intra”, a răspuns marinarul. Mama a sărutat copilul pentru ultima dată şi l-a dat marinarului să-l ducă în barca de salvare. ,,Spune tatălui tău că am murit, că tu să trăieşti”, mai spuse  mama care pieri în valuri.

Un lucru mult mai mare a făcut Mântuitorul pentru noi. Din pricina păcatelor noastre trebuia să murim, dar EL a venit să ne salveze. Mântuitorul a murit, ca noi să trăim veşnic. Fericiţi sunt acei care şi-au pus încrederea în Mântuitorul şi pot să spună: ,,Şi viaţa, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credinta în Fiul Lui Dumnezeu, care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine”(Galateni 2:20).

GBV – Sămânţa Bună

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button