Puterea Rugăciunii

0
177

În timpul ocupaţiei Etiopiei de către italieni, mesagerii Domnului, care vesteau Evanghelia acolo, au fost internaţi într-un lagăr în mijlocul pădurii. În acest timp, un copil s-a îmbolnăvit de apendicită acută, care necesita o operaţie urgent. Deoarece nu existau instrumente chirurgicale, slujitorii lui Dumnezeu s-au pus pe genunchi şi i-au cerut stăruitor lui Dumnezeu ajutor. În timp ce erau pe genunchi, au auzit un avion învârtindu-se deasupra lagărului, care a aruncat o hârtie cu următorul conţinut: “Este printre voi doamna X, care a discutat în tren în drum spre Etiopia cu un tânăr Italian? Ea i-a istorisit atunci despre Hristos. Dacă această doamnă este aici, întocmiţi o listă cu tot ce aveţi nevoie.” Imediat, avionul a aterizat, a luat răspunsul, iar după scurt timp s-a întors şi a lăsat cu ajutorul unei paraşute un pachet, care conţinea tot ce este necesar pentru o operaţie. Aceasta a putut fi realizată cu success.

Aceeaşi slujitoare a Domnului a fost întrebată odată de guvernatorul din Etiopia, dacă crede într-adevăr istorisirea despre Daniel, aşa cum este scrisă în Biblie. La răspunsul ei afirmativ, el i-a spus: “Unul dintre lei mei are o rană la un picior, care trebuie bandajată. Dacă credeţi că Dumnezeu vă poate ocroti, atunci faceţi-mi acest serviciu.” Ea dorea mult să arate că Dumnezeu ascultă rugăciunile credinţei. S-a dus acasă, a căzut pe genunchi şi L-a rugat pe Domnul să-I arate voia Lui şi să o ocrotească.

Apoi a intrat fără teamă în cuşca leului, a bandajat laba rănită a leului şi a ieşit afară nevătămată. Astfel, guvernatorul păgân a fost martor ocular al puterii lui Dumnezeu.

Sămânţa Bună – GBV – România

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.