Recenzii Carte

Vreau cu adevărat să mă schimb… Doamne ajută-mă!

Vrei cu adevărat să te schimbi? Ești serios în dorinţa de a lăsa puterea lui Dumnezeu să-ţi transforme viaţa? Dacă răspunsul e DA, pregătește-te pentru o experienţă incredibilă, care-ţi va schimba viaţa. Multe cărţi ne învaţă că ar trebui să ne schimbăm şi să fim mai asemenea lui Christos, dar James Macdonald ne învaţă cum să facem acest lucru.

Această este o carte despre un „TU” diferit. Nu este o carte comodă, liniștitoare. James Macdonald este un pastor direct, cu mesaj țintit şi cu o inimă care arde să vadă vieți complet transformate prin adevărul Evangheliei.Dacă ești serios în dorinţă ta de a-ţi schimbă viaţa, această carte este exact ceea ce ai nevoie. Dacă însă nu ești pregătit pentru schimbare şi nu o dorești în viaţă ta, această carte nu este încă pentru tine.

James Macdonald este pastorul fondator al bisericii Harvest Bible Chapel. Este autorul cunoscutei cărți „I really want to change, so, help me God”, precum și autorul a numeroase articole și seminarii. Împreună cu soția lui, Kathy, au trei copii și locuiesc într-o suburbie din nord-vestul orașului Chicago.
Această carte ajunge la miezul a ceea ce trebuie să se întâmple pentru a vedea o schimbare adevărată și de durată în viața noastră. Recomand această carte din toată inima.
Greg Laurie – Pastor, Harvest Christian Fellowship:
„Toți avem aspecte enervante ale vieții a căror voce parcă cere conștiintei noastre o schimbare. James Macdonald ne oferă un proces biblic clar prin care să transformăm această voce enervantă într-o voce plină de bucurie, pe măsură ce viața ne este schimbată pentru slava lui Dumnezeu”.
Joseph Stowell – Președintele Institutului Biblic Moody din Chicago:
„Cu toate că membrii bisericilor noastre au o idee din ce în ce mai confuză despre modul în care are loc schimbarea în viața unui credincios, iată că un studiu atent al Cuvântului lui Dumnezeu aduce din nou subiectul sfințirii în centrul atenției. James Macdonald privește foarte practic schimbarea prin lupa adevărului”.
Dr. John Macarthur – Pastor, Grace Community Church:
„Aceasta este cartea ideală pentru cei care sunt serioși în dorința de a vedea schimbări durabile în caracterul și comportamentul lor. Autorul este plin de compasiune dar în același timp fără teamă de confruntare directă. Fără mănuși! Ai două opțiuni: fie vei citi cartea până la capăt și o vei pune în practică, fie vei inventa o nouă scuză pentru a rămâne așa cum ești. Sper să alegi prima opțiune. Nu vei regreta”.
Ti se pare interesanta aceasta carte?
Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button