Meditatii

Mai târziu…

„Dar, pe când vorbea Pavel de­spre neprihănire, despre înfrânare şi despre judecata viitoare, Felix, îngrozit, a zis: «De astă dată, du-te; când voi mai avea prilej, te voi chema.»” Faptele Apostolilor 24.25

De curând am instalat pe calculatorul meu un program nou. După instalare a apărut pe ecran o indicaţie. Mi se ofereau trei posibilităţi: să citesc imediat informaţiile de­taliate, să anulez pentru totdeauna indicaţia, să solicit apariţia acestei indicaţii mai târziu.

Pe de o parte nu doream să investesc în acel moment mai mult timp pentru program, dar pe de altă parte mi se părea riscant să ignor cu totul indicaţia. Deci m-am decis să studiez mai târziu problema. Într-adevăr, acesta indi­caţie a apărut de mai multe ori ulterior. De fiecare dată mi se părea că nu este chiar atât de importantă şi ale­geam din nou „mai târziu”. Această amânare continuă a dus la faptul că până în ziua de astăzi nu am citit indi­caţia.

Guvernatorul roman Felix a făcut la fel acum 2000 de ani: a amânat discuţia. Oare a luat vreodată o decizie clară pentru Hristos? Nu avem nicio indicaţie în acest sens.

Salvarea sufletului este atât de importantă, încât nu ne este permis să o amânăm. De aceea, nimeni să nu şo­văie, să facă acum pasul decisiv de a veni la Salvatorul!

Preluat din Meditatii Crestine, Misiune.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button