Mai târziu…

0
190

„Dar, pe când vorbea Pavel de­spre neprihănire, despre înfrânare şi despre judecata viitoare, Felix, îngrozit, a zis: «De astă dată, du-te; când voi mai avea prilej, te voi chema.»” Faptele Apostolilor 24.25

De curând am instalat pe calculatorul meu un program nou. După instalare a apărut pe ecran o indicaţie. Mi se ofereau trei posibilităţi: să citesc imediat informaţiile de­taliate, să anulez pentru totdeauna indicaţia, să solicit apariţia acestei indicaţii mai târziu.

Pe de o parte nu doream să investesc în acel moment mai mult timp pentru program, dar pe de altă parte mi se părea riscant să ignor cu totul indicaţia. Deci m-am decis să studiez mai târziu problema. Într-adevăr, acesta indi­caţie a apărut de mai multe ori ulterior. De fiecare dată mi se părea că nu este chiar atât de importantă şi ale­geam din nou „mai târziu”. Această amânare continuă a dus la faptul că până în ziua de astăzi nu am citit indi­caţia.

Guvernatorul roman Felix a făcut la fel acum 2000 de ani: a amânat discuţia. Oare a luat vreodată o decizie clară pentru Hristos? Nu avem nicio indicaţie în acest sens.

Salvarea sufletului este atât de importantă, încât nu ne este permis să o amânăm. De aceea, nimeni să nu şo­văie, să facă acum pasul decisiv de a veni la Salvatorul!

Preluat din Meditatii Crestine, Misiune.Ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.