ConferinteStiri

Nick Vujicic va susține o conferința în România

11 Aprilie 2011, ora 18:00 la Universitatea Româno-Americană

În premieră la București Nick Vujicic, cel mai charistic speaker motivațional al momentului, susține conferința: 100% “INSPIRAȚIE: Cum să trăiești o viață fără limite“.

Prezentator: Robert Turcescu

Poate il stiti deja pe Nick Vujicic. S-a nascut in Australia si de la nastere a fost diferit de alti copii. De ce? Pentru ca s-a nascut fara maini si fara picioare, in ciuda faptului ca parintii lui erau perfect sanatosi iar ceilalti frati ai lui s-au nascut ulterior normal ca orice alti copii. Spre norocul lui Nick parintii si doctorii n-au stiut din timpul nasterii ca acesta nu va avea maini si picioare. Am spus “spre norocul lui” pentru ca daca ar fi aflat cine stie ce recomandari faceau doctorii parintilor, poate chiar un avort.

El va veni în Romania în data de 11 aprilie 2011. Acesta se pare calatoreste mult prin lume, intalnind presedinti de tari, oameni politici importati, dar si oameni simpli. Este invitat la televiziuni, vorbeste pe stadioane sau in sali de conferinte, biserici, fiind o adevarata inspiratie pentru multi care-l asculta, si in special pentru noi care ne consideram mai “normali si mai intregi” decat el, cu toate ca de multe ori avem handicapuri mai mari decat el.

Din povestirile lui reiese ca Nick nu a fost totdeauna un caracter asa puternic, dimpotriva, copil fiind a incercat chiar sa se sinucida. Si-a pus intrebari esentiale despre viata si despre motivul pentru care Dumnezeu l-a lasat sa se nasca fara maini si fara picioare. A ajuns insa la punctul in care a gasit si raspunsul la aceasta intrebare si la multe altele.

Pentru ca este inceput de an va invit sa urmariti povestea lui sperand ca va fi o motivatie si-o inspiratie pentru voi fiecare.

“Fara maini, fara picioare, fara griji”

Detalii și înscrieri pe http://www.topspeakersagency.ro

Preluat de pe StiriCrestine.Ro


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button