Stiri

După operaţia la coloana vertebrală, Ema Repede se simte mai bine

Dumnezeu face şi astăzi minuni, ştiai acest lucru ?
La o zi numai după operaţie, Emma Repede îsi poate mişca mâinile şi picioarele.
Cristi Repede ne spune: “Astăzi, 9 Martie, dupa 6 zile de stat pe spate în pat, Emma s-a ridicat şi a mers în picioare (ajutată de asistentă)… slăvim pe Domnul pentru aceasta! Acum nu o mai interesează durerea care încă o mai simte dupa operaţie, pentru că a umblat pe picioarele ei… credem într-o vindecare şi recuperare rapidă şi totodată să nu apară alte complicaţii!
Rugăciunea a dat roade şi Domnul s-a îndurat de noi, să ne rugam în continuare ca durerile ei să scada şi să fie tot mai rare… toată slavă fie a Lui, care este Yehova Rafa ( Cel care vindecă )”

Dumnezeu să va binecuvinteze pe toţi cei care aţi susţinut-o  şi încă o susţineţi pe Ema!!!

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

8 Comments

  1. Da, Dumnezeu face minuni slava Lui! ma bucur sa aud vestea ca e mai bine. Vreau sa spun ca in fam mea am vazut minunile lui Dumnezeu ,rugaciunea are putere o rugaciune sincera Dumnezeu o asculta. Se implinesc 2 ani de cand si eu ca mama am primit vestea ca fica mea e vindecata.Toata slava i se cuvine Domnului. Ema Dumnezeu sa te binecuvinteze cu sanatate si ce stie El ca ai nevoie, ne rugam ptr tine. Cine vrea sa citeasca marturia cum Dumnezeu a lucrat in viata ficei mele o gasiti aici http://silvialumeadulciurilo-elida.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button