Articole

Bilete de dragoste

Rasfoind azi prin agenda „internetului”, am dat peste un articol interesant despre Dragoste, iar mesajul transmis mi s-a parut a fi de folos poate multora. Mai jos va voi prezenta articolul, scris de Marius Andrei.

Cât de încântătoare este iubirea ta, mireasa mea! Iubirea ta este mai încântătoare decât vinul…” Cântarea Cântărilor 4:10

Eram foarte ocupat. De parca n-ar fi la fel pentru toti si tot timpul…
Tocmai vorbeam cu cineva când, dintr-un gest reflex, am băgat mâna în buzunarul haine şi am dat de un biletel. Nu era prima dată. Stiam despre ce este vorba. Am asteptat cumva cu nerabdare terminarea discutiei pentru a putea citi. Era un biletel scris de sotia mea prin care-mi spunea ca ma iubeste.
Poate că pare ilogic, prostesc sau cum vreţi să numiţi faptul că primeşti biletele de felul acesta de la cineva cu care te vezi în fiecare zi, dar astfel de gesturi îmi spun mie ca soţia mea mă iubeşte.
Va intrebati cum a fost ziua mea mai departe? Incercaţi şi veţi vedea.
Iată câteva idei care ar putea să vă ajute în comunicarea dragostei pe care o aveţi unul pentru altul:
Scrieţi un mesaj pe oglinda din baie: “eşti importantă pentru mine” sau “îmi place ce vezi”;
Puneţi un mesaj în geantă sau poşetă: “mă gândesc la tine astăzi.”
Scrieţi cu creta un mesaj în faţa garajului: “Cineva te iubeşte.”
Trimiteţi un SMS sau un e-mail: “te iubesc!”
Cumpăraţi un card, o felicitate, de la librărie, scrieţi un mesaj de dragoste şi trimiteţi-l soţiei. Asiguraţi-vă că ea este cea care preia corespondenta în următoarele zile.
Scrieţi o poezie şi citiţi-o celuilalt într-un moment de intimitate.
Scrieţi mai multe complimente folosind literele din numele partenerului de viaţă.
Aceste mărunţişuri aduc multă bucurie ambilor parteneri şi ne ajută să trecem peste lucrurile care ni se întâmplă până ne apropiem iarăşi unul de altul.
În ce modalităţi creative îţi poţi exprima dragostea faţă de partenerul de viaţă? Ma puteti ajuta?
Doamne, adu-mi aminte de frumusețea dragostei partenerului de viață și ajută-mă să-mi exprim recunoștința față de această dragoste!”…By Marius Andrei

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button