ExterneStiri

21 Mai 2011, Ziua Judecății?

21 Mai 2011 va fi  Ziua Judecății, asa scrie pe o reclama care este plimbată pe strazile oraşului Choluteca din Honduras.  Reclama a fost transportată pe un camion din El Salvador, și a adus panică în locurile pe unde a trecut în ultimele zile. Mașina care transporta reclama circulă pe străzile principale ale oraselor, în special pe străzile mai aglomerate.

Acestă propagandă aparține organizației Family Radio din Statele Unite, organizație care face progandă la “Ziua Judecății – 21 Mai 2011″ și în limba română (link).

Guido Plante, un episcop din Choluteca, Honduras, a declarat ca aceste mesaje vin doar să sperie oamenii care o văd, pentru că unii cred, şi pot lua decizii care nu au fundament în Scriptură.

“Aceasta este o presupunere falsă a ceea ce Biblia se afirmă că nimeni nu ştie  ora, nici ziua când va veni Isus”, a declarat şeful Bisericii Catolice din Honduras.

Guvernatorul din Choluteca, Vilma Aguilar, a declarat că este necesar ca autorităţile să investigheaze persoanele care fac acest tip de publicitate, deoarece acesta ar putea pune în pericol sănătatea mintală a oamenilor le văd.

Family Radio este o organizaţie creştină neconfesională, fără apartenenţă bisericească.

Sursa: Stiri Crestine

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button