Rugaciune

Săptămâna 08 – Duminică, 20 Februarie 2011 – În această săptămână ne vom ruga pentru: Statutul femeilor în lumea islamică

În islam, un bărbat se poate căsători cu patru soții, pe când o femeie poate lua de soț un singur bărbat. Chiar profetul Mohamed a avut mai multe soții, astfel că urmarea modelului său este considerată o virtute.
În anumite cazuri, femeia poate fi bătută fără ca aceasta să ridice probleme de natură morală.
Restricţiile pentru femei sunt foarte multe.
Partea de moştenire a unui bărbat este dublă faţă de cea a unei femei. În timp ce un bărbat se poate căsători cu o nemusulmancă, o femeie nu se poate căsători decât cu un musulman.
Câştigarea femeilor pentru Hristos este foarte dificilă din pricina faptului că o femeie cu greu poate ajunge să aibă legături cu persoane din afara căminului. Iar dacă cineva reuşeşte să îi prezinte Evanghelia, decizia de a se converti este urmată de mari represalii, divorţ, despărţire de copii, umilire publică etc.

Rugăciune:
– Pentru toate femeile musulmane — să ajungă să Îl cunoască pe Mesia prin: radio, prieteni, literatură creştină, televiziune sau altele.
– Pentru acele femei care au nevoie de vindecare lăuntrică şi restaurare după tragediile prin care au trecut.

Sursa: APME Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button