Rugaciune

Săptămâna 06 – Duminică, 06 Februarie 2011 – În această săptămână ne vom ruga pentru: Creștinii persecutați

Numele meu este Abdou. Ca aproape toţi oamenii din tribul meu din Togo, am fost crescut în religia musulmană. Deoarece aveam doar o cunoaştere sumară a Coranului, nu eram foarte constant la rugăciunile din moschei, dar totuşi îl iubeam pe Dumnezeu.

Am început să citesc câteva cărţi şi despre Isus şi, împreună cu un prieten, am participat la câteva întâlniri creştine secrete. Când tatăl meu a aflat, m-a forţat să plec de acasă, iar relaţia cu familia mea s-a deteriorat. Tatăl meu m-a dezmoştenit şi mi-a spus nici să nu particip la înmormântarea lui.

Din fericire, câţiva credincioşi în Mesia mi-au acordat ajutor.

După câţiva ani de strădanii de a-mi lua diploma de absolvire a liceului, am reuşit şi în 2007 chiar am putut să dau examen pentru facultate. Câţiva credincioşi m-au primit în casa lor. Trăim foarte simplu, dar cresc în relaţia mea cu Isus.

Rugăciune:

– Rugaţi-vă pentru Abdou şi pentru alţi tineri ca el care au de înfruntat respingerea familiei şi ameninţările fundamentaliştilor.

– Dumnezeu sa dea curaj bisericilor pentru a înconjura cu dragoste pe cei care, datorita numelui lui Isus, au pierdut dragostea prietenilor.

Sursa: APME Romania

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button