Micuţa Salvatoare

In Meditatii

Bărbatul era funcţionar la calea ferată. Avea însă o patimă; alcoolul. Deseori, fetiţa sa îi aducea prânzul şi îi povestea tatălui ceea ce reţinuse din lecţiile învăţătoarei. Într-o zi îi vorbi despre lucrarea Mântuitorului. Omul, care băuse mai mult ca altă dată, începu să înjure şi să certe fetiţa, care fugi plângând. Tatăl se împiedică şi căzu de-a curmezişul căii ferate. Un tren se auzi în depărtare. Fetiţa sări ca o săgeată spre tatăl ei pentru a-l trage de pe linie. Omul a fost puţin rănit, dar micuţa salvatoare a fost zdrobită.

Nu este greu să-şi imagineze cineva remuşcările acestui om. Un gând apăsător îl urmărea tot timpul. Fetiţa sa murise pentru a-l salva pe el, un nenorocit.

Istorioara prezentată a micuţei salvatoare este un indicator spre marele Salvator al omenirii: Isus Hristos. O lume întreagă era căzută pe “linia morţii”, numai Mântuitorul S-a oferit ca Mijlocitor între Dumnezeu şi om. Numai Mântuitorul Şi-a dat viaţa pentru mântuirea omenirii. De aceea numai Mântuitorul merită îchinarea şi ascultarea noastră.

“Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos”. ( 1 Timotei 2:5 )

Sămanţa Bună – GBV România

elefant.ro

You may also read!

Evanghelistul Billy Graham, şi-a încheiat alergarea pe acest pământ

Cel mai mare evanghelist al secolului XX și-a încheiat alergarea și a plecat în veșnicie la vârsta onorabilă de

Read More...

Conferință. Tinerii sunt profund dezamăgiți de presiunea socială a unui corp perfect

Episcopul de Gloucester, Rachel Treweek, urmează să găzduiască o conferință națională săptămâna viitoare, vizând combaterea anxietății imaginii corporale la

Read More...

5 mituri despre relații existente în cultura noastră

Trebuie doar să te uiți la câteva episoade dintr-un serial popular ca să îți dai seama că ceea ce

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2018 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro