Micuţa Salvatoare

In Meditatii

Bărbatul era funcţionar la calea ferată. Avea însă o patimă; alcoolul. Deseori, fetiţa sa îi aducea prânzul şi îi povestea tatălui ceea ce reţinuse din lecţiile învăţătoarei. Într-o zi îi vorbi despre lucrarea Mântuitorului. Omul, care băuse mai mult ca altă dată, începu să înjure şi să certe fetiţa, care fugi plângând. Tatăl se împiedică şi căzu de-a curmezişul căii ferate. Un tren se auzi în depărtare. Fetiţa sări ca o săgeată spre tatăl ei pentru a-l trage de pe linie. Omul a fost puţin rănit, dar micuţa salvatoare a fost zdrobită.

Nu este greu să-şi imagineze cineva remuşcările acestui om. Un gând apăsător îl urmărea tot timpul. Fetiţa sa murise pentru a-l salva pe el, un nenorocit.

Istorioara prezentată a micuţei salvatoare este un indicator spre marele Salvator al omenirii: Isus Hristos. O lume întreagă era căzută pe “linia morţii”, numai Mântuitorul S-a oferit ca Mijlocitor între Dumnezeu şi om. Numai Mântuitorul Şi-a dat viaţa pentru mântuirea omenirii. De aceea numai Mântuitorul merită îchinarea şi ascultarea noastră.

“Căci este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos”. ( 1 Timotei 2:5 )

Sămanţa Bună – GBV România

You may also read!

Un ajutor pentru Evanghelia Luca – familia Taciuc

Dragi fraţi şi surori, rude apropiate, iubiţi prieteni, Fie ca Domnul Isus să vă binecuvânteze în tot ceea ce

Read More...

Îndrăzneala şi puterea credinţei

Ionatan a zis tânărului care-i purta armele: „Hai să trecem la straja acestor necircumciși; poate că Domnul va lucra

Read More...

O dovadă a vieţii eterne dincolo de moarte

Stând singur undeva, îţi poţi imagina lucruri foarte diverse: că eşti preşedintele S.U.A, că eşti secretarul O.N.U, că eşti

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

© 2010 - 2017 Total Schimbat.ro |Termeni si Conditii

Aboneaza-te la Total Schimbat.ro