Articole

Alegeti astazi

Iosua24:14-21

Dumnezeu nu sileste pe nimeni sa-L serveasca, desi doreste ca toti oamenii sa faca voia Lui. Care sant motivele ce trebuie sa convinga pe oameni sa se predea lui Dumnezeu si sa-L slujeasca ?

Recunoastinta imboldeste  sufletul  sa se uneasca  cu Dumnezeu . El ne-a scos din tara Egiptului, din casa robiei . N-am eu o mantuire  puternica , care sa ma faca sa-I fiu recunoscator lui Dumnezeu ? Nu pot si eu canta : ‘Lantul s-a rupt si noi am scapat ?’ Am un Mantuitor , un Rascumparator caruia ii datorez toata viata mea ! Ar fi cu totu ! de neinteles ca sa nu-l servesc.

Frica indeamna pe suflet sa cinsteasca pe Dumnezeu sa sa i se inchine . Caci El este un Dumnezeu  Sfant , un Dumnezeu gelos . Dupa ce ochii inimii mele sant deschisi , aceasta sfintenie nu ma sperie, ci ma robeste si ma cucereste . Sant atras in chip firesc spre lumina care intrece soarele .Flamanzesc si insetez  sa fiu desavarsit dupa cum si  Tatal este desavarsit.

Inima cere sa slujim pe Domnul . Poporul a zis lui  Iosua ‘ Nu ! caci noi vom sluji Domnului’. E bine ca sa repet iarasi si iarasi predarea mea . Trebuie in continuu sa jur Domnului ca sant al  Sau . Astfel stiu neincetat ca El ma stapaneste

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button