Alegeti astazi

0
164

Iosua24:14-21

Dumnezeu nu sileste pe nimeni sa-L serveasca, desi doreste ca toti oamenii sa faca voia Lui. Care sant motivele ce trebuie sa convinga pe oameni sa se predea lui Dumnezeu si sa-L slujeasca ?

Recunoastinta imboldeste  sufletul  sa se uneasca  cu Dumnezeu . El ne-a scos din tara Egiptului, din casa robiei . N-am eu o mantuire  puternica , care sa ma faca sa-I fiu recunoscator lui Dumnezeu ? Nu pot si eu canta : ‘Lantul s-a rupt si noi am scapat ?’ Am un Mantuitor , un Rascumparator caruia ii datorez toata viata mea ! Ar fi cu totu ! de neinteles ca sa nu-l servesc.

Frica indeamna pe suflet sa cinsteasca pe Dumnezeu sa sa i se inchine . Caci El este un Dumnezeu  Sfant , un Dumnezeu gelos . Dupa ce ochii inimii mele sant deschisi , aceasta sfintenie nu ma sperie, ci ma robeste si ma cucereste . Sant atras in chip firesc spre lumina care intrece soarele .Flamanzesc si insetez  sa fiu desavarsit dupa cum si  Tatal este desavarsit.

Inima cere sa slujim pe Domnul . Poporul a zis lui  Iosua ‘ Nu ! caci noi vom sluji Domnului’. E bine ca sa repet iarasi si iarasi predarea mea . Trebuie in continuu sa jur Domnului ca sant al  Sau . Astfel stiu neincetat ca El ma stapaneste

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.