Rugaciune

Rugăciune pentru Sanaanii din Yamen

Pace,
Azi, 7 Noiembrie dorim cu toţi să ne rugăm pentru Sanaanii din Yamen.
Acest grup etnic de origine arabă, care trăieşte în zona deşertică şi muntoasă din Nord-Estul Yamenului este una dintre cele mai active grupări implicate în producerea şi distribuirea narcoticelor.
Locuiesc în Nord Estul Yamenului; limba vorbită este araba (Dialectul Sanaan). Dintr-un număr de 10.820.000 membrii 98% dintre ei reprezintă musulmanii şi doar 0,01% sunt Evanghelici, iar pană în present nu s-au realizat traduceri ale Bibliei.
Rugaţi-vă pentru:
-eliberarea celor robiţi de patima drogurilor;
-o  mărturie a prezenţei lui Dumnezeu printer sanaani;
-creşterea spiritual a creştinilor din Yamen;
-lingvişti care să traducă Biblia în dialectal sanaan.

Findcă tot dorim sa facem o rugăciune specială pentru grupuri si localnici care nu au auzit evanghelia, vrem ca împreună să ne rugăm si pentru localitatea Hălăuceşti, din judeţul Iaşi
Această localitate este situată în partea de Sud-Vest a judeţului Iaşi, la 20 km de oraşul Paşcani. În această localitate sunt 6.720 de locuitori, a căror activitate principal este agricultura, industria uşoară şi comerţul.
Rugaţi-vă pentru:
-eliberarea spiritual a celor ce sunt robiţi de vicii;
-oportunităţi pentru vestirea Evangheliei;
-implicarea bisericilor din Paşcani pentru misiune în această localitate.

Sursa: Misiune.Ro

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button