Articole

Cateva femei

Cateva femei stateau de vorba. Una se plangea de greutatile ei. Ea spunea despre multele sale incercari in viata. Isi dorea ca s-o ia Dumnezeu de pe pamant si astfel sa scape de toate greutatile. O alta femeie a raspuns: „Prietena noastra locuieste inca pe strada Plangerii. Acolo am locuit si eu candva. Atunci eu nu eram sanatoasa, aerul era rau, casa era cu umezeala si nici o pasare nu ne inviora pe strada aceea. Mereu eram nemultumita. Dar am gasit o locuinta libera pe aleea Multumirii. Numaidecat m-am mutat acolo. De atunci, impreuna cu intreaga familie, ma bucur de sanatate. Aerul este curat si casa este foarte buna. Soarele incalzeste camerele noastre si pasarile canta continuu. Desigur, ma bucur sa ajung intr-o zi in cer, dar eu ii savurez bucuriile de aici, in fiecare zi.”

Cata deosebire intre aceste doua femei. Amandoua erau crestine, dar numai una ducea o adevarata viata crestineasca, o viata plina de biruinta cu Domnul Isus Hristos. Cu siguranta, si noi locuim deseori pe strada Plangerii. Pe aceasta strada, totul este gresit: oamenii, serviciul, imprejurarile. Cel mai bun lucru ar fi sa ne mutam de pe strada Plangerii pe aleea Multumirii.

Show More

Silviu Firulete

“Pentru mine, a lucra pentru Dumnezeu și a rӑspândi Cuvântul Lui cel Sfânt este o chemare divinӑ ȋncӑ de când eram copil mic. Știu și ȋmi place sӑ cred cӑ tot ceea ce fac pentru lucrarea Sa este o binecuvântare pentru cei din jurul meu, iar când voi fi chemat acasă ȋn Cerul Sfânt, voi fi rӑsplӑtit pentru tot ceea ce am lucrat și am investit ȋn lucrarea Lui.”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button